Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(263)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(263)
    • 5 Star(224)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Dobre dla ceny rabatowej zapłaconej; niebieski jest bardziej intensywny niż zdjęcie strony, ale wygląda dobrze... Wygodny ; jedyny minus to, że ramiona obracają się i nie mogą być zamknięte, nawet jeśli ich wysokość może. przybył tydzień po zakupie, w solidnym pudełku; montaż jest stosunkowo łatwy, ale jest ciężki, więc łatwiej pracować nad parą niż na własną rękę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Bardzo ładny fotel, ergonomiczny i wygodny. Bogata, szeroka struktura dla najbardziej wymagających. Wybrałem ten model, ponieważ otrzymuje naprężenie do 250 kgr w podstawie siedzenia. Złe było to, że wykonałem cztery zamówienia, które nie mogły być zrealizowane, ponieważ sposób, w jaki to się stało na końcu procesu (podczas płatności) był mój adres zły. W końcu przyszedł kurierem z nowego niemieckiego magazynu dwa tygodnie później.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Używane materiały są OK, wygląda na przedmiot jakości. Jakość opakowania jest jednak bardzo zła. Krzesło przybyło z zadrapaniami na plecach i części połamanych (patrz zdjęcia). Jak na razie działa dobrze, nie odesłałem go. Siedzenie na nim jest wygodne, poza poduszką. To nie jest regulowane i dla mnie (176 cm) jest nieco niski, byłoby wygodniej, gdyby był umieszczony 3-4 cm wyżej. 4 gwiazdki ze względu na stosunkowo dobry stosunek ceny do wartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Za 85 euro to dobrze. Wygodny i przystojny to było trudne do ustawienia z tyłu z głównym korpusem! jest wygodne. Sposób, że tył z głównym ciałem są w kontakcie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Szybka wysyłka, ale niezbyt dobre opakowanie. Łatwy do mocowania. Wydaje się być odporny. Ładne gumowe koła. To tylko mała wada zagłówka, ale nie jest to tak istotne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Krzesło przybyło w 9 dni, namierzenie było na miejscu. Instrukcje były dobre, proste, ale precyzyjne, montaż został wykonany w 20 minut. Duże krzesło, świetna jakość, siatka jest bardzo dobra, podobnie jak reszta materiałów. Mogę się zrelaksować z podparciem lędźwiowym, i obejrzeć filmy bez bólu pleców, a reszta ramienia może być zmieniona do swoich preferencji. Ogólnie jestem pod wrażeniem, mam tylko nadzieję, że krzesło się dobrze zestarzeje, ale z tego, co widziałem do tej pory, będzie moim towarzyszem przez wiele lat. 10/10, zdecydowanie polecam 👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Przybyli w ustalonych czasach, ale w transporcie, jak widać na pierwszym zdjęciu brakuje kawałka plastiku od dźwigni po lewej stronie na drugim zdjęciu wygląda na wadę montażu oparcia i tektura opakowania została uszkodzona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Ogromna, dobra ogólna jakość. Szukałem krzesła z dodatkowym podparciem, poduszka może być dopasowana do twoich potrzeb. Przesyłka była bardzo szybka z magazynu CZ na Węgry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Wygodne krzesło Uszkodzenie uszkodzonego kartonu ma dostawę plus jeden kawałek zepsutego krzesła Ale ogólnie szybka dostawa, ale wcale nie schludna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Krzesło jest z wadliwym akcentem, huragan jest zbudowany od tyłu, możesz pomóc?

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 580
    • Ft35 412
    • Ft39 686
    • Ft24 421
    • Ft36 633
    • Ft51 899
    • Ft61 058
    • Ft45 793
    • Ft24 421
    • Ft24 421