Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(589)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(589)
    • 5 Star(528)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Świetne krzesło pc. Teraz używasz terminu Gaming na wszystko, ale samo w sobie jest to świetne krzesło z podnóżkami i łokciami regulowaną wysokością i długością. Bardzo szybki montaż, w ciągu 5 minut robisz wszystko (Aby zamontować dwa oddzielne końce stóp zaleca się usunięcie szarej zewnętrznej ramy, dzięki czemu element bez wysiłku wchodzi do obudowy). Bardzo dobra jakość materiału zarówno skóry, jak i tkaniny. Bardzo podobają się suwaki, które pozwalają odpiąć praktycznie wszystko i umyć (zalecane ręcznie, a nie w pralce). To trzecie krzesło, które kupuję do domu, a to muszę powiedzieć, nie ma dużo wyściółki na plecach, co jest zwykle więcej, ale nadal jest bardzo miłe komfort. Zobacz profil powiedzmy, że dolna część jest bardziej „ulepszona" niż tył (mam nadzieję, że zrozumiałam :)). Sztywność jest świetna!. Ważę 120kg i nawet jeśli trochę się bujam i skoczę, struktura pozostaje całkowicie nieruchoma, bez robienia dziwnych pisków. Na innych krzesłach zawsze słychać piszczenie części / plastiku, tutaj 0). Gorąco polecamy!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Good chair , not so soft seat so can hold in time (which is good ) the back goes very horizontally , the leg rest or holder it bend and i am afraid it will not hold enough longer but if you lay down and put your leg there you are not put enough weight so at that point is safe load which can hold , the handles are good not so hard they turn left and right with any problem the side movement alright the up down working , it doesn't good too high but its ok for me . I buy this chair for my brother . For me that i am 1.65 its enough and for my brother which is 1.75 , it worth it, its vfm do not afraid to buy it, i hope my review helps you Live long and prosper .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Jak dotąd, maksymalna satysfakcja, krzesło jest dobrze przetworzony, system jakości do pozycjonowania. Fotel jest wygodny, a zwłaszcza nie tak wytrzymały i duży, idealny dla średnich i mniejszych figur. Za te pieniądze kod rabatowy nie ma konkurencji. Bezużyteczne do wydawania na drogie modele. Przesyłka 3 dni. Polecam krzesło tego producenta, a zwłaszcza popularnego sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Super satisfied. the GC5 is confortable and looks robust. I hope it will last for a long time. I have been using it for 7 weeks almost everyday and all the good characteristics are still there. Compared with the GC6 which I recently ordered too, this GC5 is better for: - The seat is soft, thick and gives a solid perception. My ass i happy while on the GC6 is a little bit harder and there are bolsters with metal tubes covered with leather that limit confort (but in case you play racing videogames maybe will help in the curves?!?) - The back can be adjusted until is practically horizontal and you can even sleep on it. - The 2 pillows are very soft and comfortable, the only small limitation is about the top one which cannot be adjusted in height and for me (176cm) is a little bit too low, but nothing really annoying. I installed it in a non standard position and I cal live with it. - Armrests are large, soft, and with many degrees of adjustments, they can slide left/right, fron/backward while the GC6 can only rotate and adjusted for the height, moreover on the GC6 there is a much stronger wobble which is annoying. - The wheels work very well, I just don't find very attractive the styiling, same as the GC6 - Overall both the GC5 and GC6 looks built solid

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Nie będziesz tego żałowała. To krzesło jest spektakularne, poza tym, że jest tanie i posiada doskonałą jakość materiału, jest niezwykle wygodne. Zamówiłam ją i dotarła tylko w dwa tygodnie (Madeira, Portugalia). Bardzo dobrze zapakowane, odpowiednio zabezpieczone części, aby nie doszło do nieprzewidzianych zdarzeń. Nie przegapiłem żadnych elementów i nie widziałem żadnych uszkodzeń, krzesło jest bardzo łatwe w montażu i zajęło mi około 25 minut bez doświadczenia w montażu. Powodem wyboru jest krzesło dostępne między innymi w Banggood jest to, że wydaje się być jednym z najbardziej wygodny, pianka jest dość gruba, nie mam dyskomfortu przy użyciu go przez wiele godzin, nie było również żadnych modyfikacji lub fal w piance po przedawkowaniu. Miałem trochę czasu, aby zmieścić się w poduszki lędźwiowe i szyi, ale one bardzo pomagają, o ile są prawidłowo umieszczone, ponieważ byłem nieco wyższy niż oparcie, musiałem umieścić poduszkę na szyi, jak to pokazują na zdjęciach. Opublikowałem krótkie rozboksowanie i recenzję na moim Tiktok @Mikeedev i Youtube @Mikeedev, dzięki lepszej prezentacji produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Ich habe ein kleines Video gemacht, leider kann man es hier nicht posten. Ich bin leider auf einen Rollstuhl angewiesen, und habe den Stuhl in nicht mal 20 min fertig bekommen. Es ist sehr einfach zu machen, Super Qualität und sehr stabil. Ich kann den Stuhl nur empfehlen, auch für die, die nicht so schlank sind. Ich bin hellauf begeistert 👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Πολύ καλή φαίνετε για τα χρήματα της. Θα δείξει στο μέλλον πόσο αντέχει. φοβόμουν την πλαστική βάση. Αλλά είναι από συμπαγές πολύ σκληρό πλαστικό. πιστεύω θα αντέξει. Πολύ καλή ποιότητα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    To krzesło kupiłem 3 dni temu i muszę powiedzieć, że to świetny produkt, bardzo wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Wspaniały produkt Blitzwolf! Wolę to krzesło od innych krzeseł do gier, ponieważ jest trochę bardziej wyściełane i ponieważ jest to mieszanka PU i tkanina, aby uzyskać naprawdę przyjemny efekt! Łatwo zmontować, patrząc na instrukcje, które są bardzo jasne, ale nie są tak naprawdę niezbędne, ponieważ można od razu zobaczyć, jak elementy powinny być montowane. Jedyną rzeczą, która wydaje mi się trochę niekomfortowa jest pozycja poduszki głowy, że jeśli naprawiono ją zgodnie z instrukcją, przepuszczając pasek w dwóch otworach, pozostaje w pozycji zbyt nisko w porównaniu do głowy i muszę powiedzieć, że jest 180 cm wysoka, że oparcie, a tym samym poduszkę jest wyższa. Oprócz tego aspektu krzesło uważam za wygodne... Zobaczmy, czy to utrzyma charakterystykę w czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Ma świetny wygląd, ale nie jest dla wysokich ludzi, bo część, na którą się kładziesz jest mała. To nie jest duże krzesło. To nie jest wygodne dla twojej głowy z powodu miejsca w którym jest poduszka. Musisz myśleć jak najlepiej użyć krzesła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$115.99
    • US$99.99
    • US$162.99
    • US$99.99
    • US$99.99
    • US$160.99
    • US$129.99
    • US$8.99
    • US$19.99