Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(255)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(255)
    • 5 Star(226)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Commandé jeudi, reçus lundi !! Très bon rapport qualité prix, j'aime beaucoup les accoudoirs qui sont réglable un peu comme on veut. Le repose pied est plutôt un repose mollet est pourtant je fais 1m60. L'assise est un peu dur mais je me dit vaut mieux ça que quelque chose qui s'affaisse en 1 mois. Pour le dossier parfait, on peu limite s'allonger, le coussin des lombaires est parfait. Par contre petit point, je ne recommanderais pas ce siège pour ceux qui sont très grand, comme je l'ai dit plus haut je fais 1m60 et le coussin du cou me vas pile on peu le monter un peu mais pas trop sinon il s'enlève. Ma tête dépasse un peu de la chaise donc après c'est à vous de voir. Et j'aime bien le fait d'avoir eu le logo à la place de l'écriture sur la photo qui du coup ce trouve sur le coussin lombaire 😊

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    όλα καλά. αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη στα 102€ με κουπόνι. από ποιότητα μέτρια ... περίμενα να είναι περισσότερο ποιοτική σε αυτή την τιμή. πχ ίσως κάποια καρέκλα από ΙΚΕΑ, σε αυτή την τιμή ήταν καλύτερη. Το μαξιλαράκι που βγαίνει από κάτω δν το βλέπω να αντέχει... βάζεις τα πόδια σου και λυγίζει οπότε δεν του δίνω πολύ ζωή. κατά τ αλλά το μόνο που αξίζει στην καρέκλα είναι όταν κάθεσαι (κανονικά) γιατί όταν ξαπλώνεις την πλάτη υπάρχει περίπτωση να πέσεις εύκολα. (έλλειψη κέντρου βάρους κλπ). ψιλοζορικο δέσιμο ίσως χρειαστείτε δεύτερο άτομο για μικρή βοήθεια. κατά τα άλλα θα την τεσταρω και ίσως επανέλθω με άλλο review.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Jestem Włochem, szczególnie w prowincji Catania i chcę umieścić 5 gwiazdek z dwóch powodów: W ciągu 5 dni przyjechała z Niemiec z DHL, monitorowałam dzień po dniu, gdzie była. - Produkt: W tej cenie moim zdaniem jest to naprawdę trudne, jeśli nie niemożliwe znaleźć lepszego.Super wygodna, bezwonna skóra, pełna opcjonalna, wizualne kolory i szczególnie odporne materiały. Polecam go takim jak ja, którzy spędzają 10 godzin na PC na nauce lub grze.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Good chair. great quality. can handle 180kg according description. probably best model. I had to buy silicon wheels since the original aren't that good. also when you want to move forward the chair always bend over a little like it's wanna to Flip over. that's not comfortable. but otherwise it's good chair

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Przybyła w nieuszkodzonej paczce w nieskazitelnym stanie. Jednak, ku mojemu zaskoczeniu, istnieją uszkodzenia poniżej siedzenia (patrz zdjęcie) i na podłokietniku. Nie mają one wpływu na funkcje (zwłaszcza pod siedzeniem), ale nadal są dziwne. Ale fotel jest dobry i bardzo wytrzymały jak na razie. Trzeba kilka dni, żeby się przyzwyczaić, ale nie jest źle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Szybka dostawa, ale nadawca nie przekazał DHL mojego numeru telefonu przez co nie dostałem smsa od kuriera i musiałem odbierać ciężką 25 kg paczkę z magazynu na wsi. Najtrudniejsze było złożenie nóg i zamontowanie oparcia. Musiałem obejrzeć czyjś film na YouTube, żeby zorientować się jak to zrobić, bo instrukcja montażu była niezbyt szczegółowa. Sam fotel ma bardzo wygodne, zbite, ale miękkie siedzisko. Oparcie jest twarde, bo w środku jest tylko centymetr pianki i dwie sprężyny. Poduszka pod plecy obowiązkowo. Poduszka pod głowę jak kto woli. Krzesło zmusza do pozycji wyprostowanej co mnie bardzo cieszy. Podnóżek wysuwa się płynnie, oparcia poruszają się w czterech płaszczyznach (można dzięki temu nawet siedzieć po turecku). Po rozłożeniu krzesła do pozycji 180 stopi trochę się obawiałem o środek ciężkości, ale potem bez problemu się kładłem i wstawałem. Jednakże osoby cięższe powinny uważać. Krzesło nie ma opcji bujania, a oparcie należy składać powoli, żeby z impetem nie uderzyło w plecy. Na razie trochę jeszcze śmierdzi plastikiem, ale mam nadzieję, że wkrótce ten zapach zniknie. Pierwsze wrażenia z siedzenia bardzo pozytywne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Jestem wysoki, a oparcie trochę za krótkie. Dźwignie regulacji są trochę za niskie. Wszystko inne jest wspaniałe i jestem zadowolony. Bardzo szybka dostawa, brawo Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Dobry produkt, przyszedł bardzo szybko. Siedzenie na dole miało trochę podartą tkaninę, ale to nie ma znaczenia. Mam nadzieję, że to potrwa długo, ale jestem pewien, ponieważ materiał wydaje się mieć dobrą jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Dostarczony w ciągu 1-2 tygodni, zamówił szary, ale zamiast tego otrzymał zielony kolorowy fotel, ale to nie było dla mnie problemem, na stronie internetowej zielony kolor wygląda bardziej żółtawo, ale prawdziwy kolor to raczej zielona sałata. Pomimo tego wpadek w kolorze, który zamówiłam, dlatego daję 4 gwiazdki, kolor jest dla mnie w porządku. Jeśli chodzi o montaż części, krzesło jest łatwe w montażu, a pod względem jakości i komfortu jest dobre dla ceny jaką jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Szybko dostarczone (5 dni od CZ). Może być szybko zmontowany. Materiał wydaje się być dobry, w każdym razie wydaje się przyjemny. Jedynym negatywnym punktem jest wysokość poduszki szyi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 097
    • Ft34 725
    • Ft34 725
    • Ft37 882
    • Ft34 725
    • Ft34 725
    • Ft28 411
    • Ft34 725
    • Ft47 354
    • Ft12 029