Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(490)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(490)
    • 5 Star(429)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2020

    Nieźle, całkiem nieźle. Bardzo wytrzymałe i wygodne krzesło. Warto sprawdzić, czy to dziesiątki smaków czasu, ale poza tym uważam, że jakość jest doskonała. Podoba mi się materiał. Przesyłka była szybka, wszystko było dobrze spakowane i dostarczone. Super zadowolony z tego zamówienia i polecam ten produkt i sprzedam każdemu, kto szuka czegoś podobnego. Dziękuję bardzo za ten dobry produkt i Boże błogosław.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Krzesło przybyło stosunkowo szybko, pomimo okresu kwarantanny. Produkt wygląda i czuje się tak dobrze jak na zdjęciach. Jestem z tego zadowolony i z pewnością mój syn, który go używa, też jest szczęśliwy. Jest wygodny, wszystkie mechanizmy działają dobrze. Mam prawie 100 kg, więc może nie jest (?) produkt dla mnie jak inne krzesła, które używałem w przeszłości pod względem wytrzymałości, ale nie czuję się słaby, gdy na nim siedzę. Zgaduję, że to długo wystarczy dla kogoś o mniejszej wadze. Nawet dla mnie jest wygodne. Zauważyłem to małe zdeformowanie wewnętrznej pianki w jednym z ramion spoczywa z powodu ciśnienia opakowania (chyba), które inni zauważyli w innych recenzjach. Jest to bardzo mały problem, który nie ma żadnego wpływu na funkcjonalność czy estetykę. Również deformacja ma tendencję do samo korygowania się poprzez reformowanie niemal na oryginalną objętość i kształt po pewnym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Co mogę powiedzieć....to jakieś 4 godziny, że go używam, czuję się komfortowo, gdy siedzę na tym krześle, chociaż byłoby lepiej, gdyby była też poduszka na zagłówek (poduszki nie są wliczone w pakiet). Walczyłem o montaż krzesła (moim zdaniem wymagałem dwóch osób) również dlatego, że niektóre dziury nie były w osi z siedzeniami śrub i dlatego musiałem pociągnąć i zrobić dźwignię, aby upewnić się, że otwory pasują do śrub. Nieźle jak produkt, także dlatego, że w internecie znajduje się więcej lub niższe ceny niż to krzesło, ale uczucie, które mam, gdy siedzę jest dobre. Co do ekspedycji opóźnili o jeden dzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo dobra robota z BlitzWolf, dostałem krzesło dla mojego syna (17 lat)... Kto był bardzo szczęśliwy, używa go głównie do czytania, a ja do jego gier w internecie. Wydaje się to dobrą jakością, która będzie w przyszłości wspominać fakt, że przyszła ona bardzo szybko (15 dni). Polecam zakup, biorąc pod uwagę, że jego cena jest zadowalająca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Doskonałe krzesło, bardzo wygodne, sztywne i piękne. Ramiona można podnieść, aby naprawić to pod stołem. Problem polega na unboxingu i naprawieniu go, ponieważ jest zbyt trudny do naprawy. Śruby są bardzo trudne, zwłaszcza na ostatnim. Pewnie to musiał być podstęp, żeby naprawić wszystkie śruby. Ale dla budżetu jest VFM. Mniej niż 90$ z darmową dostawą i szybką dostawą z Republiki Czeczenii w ciągu tygodnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    To dobre, solidne krzesło! Stosunkowo łatwe do założenia. Czas pokaże pod względem jakości skórzanej podszewki

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Zgodnie z opisem. Wydaje się bardzo dobry, nie najwyższej jakości, ale bardzo ładny jak na cenę. Przyszedł dobrze spakowany i montaż jako łatwy. Jedną z wad było to, że jedna z ramion, poduszka była trochę zdeformowana na czubku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Szybki i łatwy montaż. Konstrukcja nie przekonuje mnie wiele, ponieważ oparcie jest obsługiwane tylko przez podłokietniki (2 śruby na bok), które są przymocowane tylko do siedzenia (z 2 wysokimi śrubami).Zobaczymy, jak długo to trwa. Kolejna wygodna rzecz, i możliwość „wciskania" oparcia z ciężarem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Łatwy w montażu jak wiele innych krzeseł. Musiałem nasmarować suche rycyny inaczej prosto. Właściwie to używali go jako krzesła biurowego po zamroczeniu nazwy marki... Dlaczego musieli to robić? Dobra cena to 99,00 AU, ale nie oczekuję, że wytrzyma dłużej niż 4-5 lat, bo te okropne skórzane wkładki po prostu się kruszą. Nie zapłaciłbym więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Za taką cenę to naprawdę dobre krzesło. Jest wygodny. Również tkanina jest wodoodporna i można ją łatwo wyczyścić. Przyszedł 2 tygodnie z Czech.Jedynym negatywnym, który znalazłem, jest to, że prawe ramię nie jest wypełnione pianą na rogu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 996
    • Ft33 913
    • Ft33 913
    • Ft29 596
    • Ft52 413
    • Ft27 746
    • Ft61 662
    • Ft49 329
    • Ft38 846
    • Ft24 663