Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(535)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(535)
    • 5 Star(476)
    • 4 Star(53)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Naprawdę świetne krzesło do kupienia, najlepsze w tej cenie, nawet lepsze niż jakiś drogi by powiedział! Tylko, że podręcznik nie był prawidłowy (dla mnie) mówi, aby umieścić obie Ramiona przed tył krzesła, ale było dużo łatwiej umieścić tylko jeden, tył i drugie ramię. Zasugeruję moim przyjaciołom, jeśli potrzebują jednego krzesła

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Krzesło w sumie i doskonałe do zakresu cenowego, w którym jest sprzedawany. Oparcie nie jest rozkładane dla reszty jest całkiem wygodne. Trochę się postarałem przy montażu. Dziury nie są idealnie wyrównane. Jedyna negatywna uwaga, pakiet jest aktywowany uszkodzony, jak widać na załączonych zdjęciach.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Opakowanie jest otwarte, jeszcze nie zmontowałem. Dostawca nie był zbyt uprzejmy, powiedział, że nigdy więcej nie wróci do domu, bo mój adres jest trudny do zdobycia. Zawsze kupuję rzeczy w sieci i nikt nigdy nie miał problemów, nawet ja. Przejeżdżają tu różne ciężarówki i traktory. To było DHL.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    To jest piękne wygodne krzesło i kocham to, cena była lepsza niż oczekiwałem, to przybyło szybko, byłem zdenerwowany jak miło będzie z powodu ceny, ale kocham to krzesło! Godna jakość i jest bardzo wygodne, planuję kupić kolejny lub 2 w przyszłości... Bardzo dobry zakup i gorąco polecam ten produkt każdemu z budżetu szuka ładnego i wygodnego fotela do gry. Uwaga, niektóre montaże są wymagane, ale jeśli można składać klocki Lego lub Ikea meble to powinno być powiew.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Super szybka dostawa, świetna cena, jakość jest w porządku za cenę, niektóre wady w wykonaniu, ale niezbyt zauważalne, wygodne krzesło, z bardzo twardym zapachem neoprenu myślę, łatwy w montażu, Szkodniki są stabilne, bardzo ładny kolor, Zauważcie tylko zadrapania na stopie czarnego koła i małą dziurkę na boku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Powodem, dla którego było to samo z perspektywy europejskiej, które nie mówiło nic w jednym kierunku... Powodzenia, powodzenia i powodzenia Zamówienie było opóźnione o ponad dwa tygodnie, ale to zamówienie z europejskiego magazynu, które mówiło o dostawie w tydzień... Dobra jakość konstrukcji ładny design i granice kolorów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Pakiet przybył doskonały Jest dobrze zapakowany po prostu montaż krzesła Gaming.Piękny produkt i na pewno nie kupię innego wysoce polecanego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Wygląda dobrze, ale materiał ma kilka „fałdek" wygląda jakby nie był wystarczająco rozciągnięty, i przybył z pewnymi uszkodzeniami. Ogólnie to dobre krzesło jak na tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Wygodne krzesło, jak tylko mogłem spróbować. Trochę trudne montaż z powodu umieszczenia nakrętek wewnątrz wyściółki. Szwy nie są tak wyjątkowe jak wykończenia, ale za 60 euro nie można prosić o więcej. Przesyłka około 10 g z czeskiego magazynu przez DHL Niemcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Krzesło jest wygodne, dobrej jakości, ale nić musiała być noszona na śrubie, i z tego powodu cierpiałam przez ponad godzinę z montażem, lub tą śrubą, bo inaczej montaż zajęłoby 20 minut... Tylko z powodu tych 4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 070
    • Ft34 070
    • Ft24 777
    • Ft37 167
    • Ft34 070
    • Ft49 557
    • Ft39 026
    • Ft34 070
    • Ft65 045
    • Ft58 850
    • Ft34 070
    • Ft34 070
    • Ft46 460
    • Ft27 875
    • Ft27 875
    • Ft29 733
    • Ft144 341
    • Ft6 192