Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1426)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1426)
    • 5 Star(1244)
    • 4 Star(144)
    • 3 Star(25)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Cóż, w końcu jest tutaj... Zamówiliśmy 24 listopada i okazuje się, że po opłaceniu, powiedziano nam, że nie ma go w magazynie, że żałują, że nie zdążyli wysłać zamówienia na czas i że wyślą je tak szybko, jak to możliwe. Obsługa klienta jest kiepska, najpierw musisz zapytać i spróbować zrozumieć, co mówią po angielsku, po drugie rozmawiasz z maszyną, która ma określone pytania i odpowiedzi, i jak zadajesz coś poza pytaniami, które mają, nie odpowiadają ci na nic... Musieliśmy czekać ponad miesiąc, a dopiero dziś, 8 stycznia. To był prezent od Świętego Mikołaja i nie przyszedł na święta ani na królów... To krzesło jest piękne, mój syn je kochał, a wartość dla pieniędzy jest wielka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Przewodniczący zamówiony w dniu 10/11/2020 przybył w dniu 20/11/202020, opłacony łącznie z ubezpieczeniem tot. 92,10 EUR. Przy zapłaconej cenie, myślę, że trudno jest znaleźć coś lepszego. Krzesło jest zgodne z opisem i zdjęciem na stronie. Montaż był łatwy i bez większych trudności. Jakość materiałów jest dobra, a powłoka ekoskóry NIE ma dziwnych zapachów (jak w innych tanich krzesłach). Uwaga, tłok na gazie jest w klasie 2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Krzesło do gier o dobrej jakości/cena wydajności. Montaż jest dość prosty, chociaż przewodnikowi brakuje kilku kroków. Projekt jest piękny, jego struktura nadaje się dla każdego, nawet kto jest wysoki. Wygodny i pomocny w utrzymaniu idealnej pozycji z tyłu. Zdecydowanie za cenę jest świetny zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Przybyło w ciągu tygodnia z DHL i zostałem wezwany po przybyciu (jak byłem nieobecny). Krzesło daje trochę pracy do poskładania, ale w internecie jest film, który trochę pomaga w tym procesie. Materiał nie jest dobrej jakości, a komfort nie jest niezwykły, ale stosunek ceny do jakości jest dobry, biorąc pod uwagę ceny innych foteli do gier. Podłokietnik, oprócz wspinania się i opadania, również „otworzy/zamyka", co jest kolejnym pozytywnym aspektem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Krzesło jest bardzo dobre, solidne. Wygląda na silną, trwałą. Ładnie i wygodnie. Ma tylko drobne wady: - Klucz dodany do zestawu jest uszkodzony, rogi są zniszczone przy pierwszej śrubie. Musiałem użyć swojego, to było w porządku. - Szycie zmyło się w jednym miejscu. - W niektórych konsolach gwint jest wadliwy, nie można złożyć śruby, trzeba było dostosować ją wiertarką gwintową. +dały dwie różne zapasowe śruby - Jedna z plastikowych płyt została włamana do pudełka. Nie został złamany podczas transportu, bo pudełko dotarło całe...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Piros színben rendeltem. Az ülőkéje szerintem rövid. A lábtartó felesleges, mert nem tölti be a feladatát. Az anyaga megfelelő. Összességében 96 eurót szerintem megért.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Ocena 5 gwiazdek jest wyłącznie o Szybkość dostawy. Zamówienie złożone dnia 20 stycznia otrzymane w dniu 26 stycznia. Jeśli chodzi o produkt wygląda dobrze, instrukcje montażu są dobre, ale można je poprawić, aby rozpocząć od powiększenia znaków figur. Dobrze spakowany. Na jakość rezerwuję recenzję później, po użyciu jej przez kilka miesięcy. Tak jak do tej pory, tak zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Świetne krzesło otrzymane w niecały tydzień! Dobrze spakowany, zamontowany w ślady załączam zdjęcia. Bardzo zadowolony z tej dostawy produktu już w Europie magazynowej. Brawo Bang!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Po kilku godzinach udało mi się go zmontować nawet bez instrukcji. Ale na otworze w górnej części krzesła znalazłem to cięcie. Jak można to rozwiązać?

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    =SYM = 🇮🇹 Zespół nie jest zbyt złożony, nawet jeśli niektóre otwory na tkaninie, aby naprawić różne śruby nie są „bardzo precyzyjne". Nawet materiał siedzenia wydaje się dobre wykonanie i nie słabe, Również są zawiasy z tyłu, które pozwalają na zmianę zarówno zewnętrznej i wewnętrznej podszewki (przechodząc przez tapicer).Jn general zadowolony z zakupu i zdecydowanie polecam go =SYM = 🇬🇧 To krzesło jest bardzo dobre w tej cenie. Jest łatwy w montażu, nawet jeśli nie wszystkie dziurki dla śrub są dobrze umieszczone w skórze. Ogólna jakość wydaje się bardzo dobra i proponuję to krzesło dla wszystkich, którzy chcą wziąć pełny pakiet za niską cenę i dobrą jakość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$179.99
    • US$149.99
    • US$109.99
    • US$165.99
    • US$119.99
    • US$89.99
    • US$119.99
    • US$139.99
    • US$89.99
    • US$109.99
    • US$279.99
    • US$179.99
    • US$299.99
    • US$289.99
    • US$299.99
    • US$123.99
    • US$259.99
    • US$21.84