Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1021)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1021)
    • 5 Star(899)
    • 4 Star(106)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Cóż, w końcu jest tutaj... Zamówiliśmy 24 listopada i okazuje się, że po opłaceniu, powiedziano nam, że nie ma go w magazynie, że żałują, że nie zdążyli wysłać zamówienia na czas i że wyślą je tak szybko, jak to możliwe. Obsługa klienta jest kiepska, najpierw musisz zapytać i spróbować zrozumieć, co mówią po angielsku, po drugie rozmawiasz z maszyną, która ma określone pytania i odpowiedzi, i jak zadajesz coś poza pytaniami, które mają, nie odpowiadają ci na nic... Musieliśmy czekać ponad miesiąc, a dopiero dziś, 8 stycznia. To był prezent od Świętego Mikołaja i nie przyszedł na święta ani na królów... To krzesło jest piękne, mój syn je kochał, a wartość dla pieniędzy jest wielka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    =SYM = 🇮🇹 Zespół nie jest zbyt złożony, nawet jeśli niektóre otwory na tkaninie, aby naprawić różne śruby nie są „bardzo precyzyjne". Nawet materiał siedzenia wydaje się dobre wykonanie i nie słabe, Również są zawiasy z tyłu, które pozwalają na zmianę zarówno zewnętrznej i wewnętrznej podszewki (przechodząc przez tapicer).Jn general zadowolony z zakupu i zdecydowanie polecam go =SYM = 🇬🇧 To krzesło jest bardzo dobre w tej cenie. Jest łatwy w montażu, nawet jeśli nie wszystkie dziurki dla śrub są dobrze umieszczone w skórze. Ogólna jakość wydaje się bardzo dobra i proponuję to krzesło dla wszystkich, którzy chcą wziąć pełny pakiet za niską cenę i dobrą jakość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Krzesło jest bardzo dobre, solidne. Wygląda na silną, trwałą. Ładnie i wygodnie. Ma tylko drobne wady: - Klucz dodany do zestawu jest uszkodzony, rogi są zniszczone przy pierwszej śrubie. Musiałem użyć swojego, to było w porządku. - Szycie zmyło się w jednym miejscu. - W niektórych konsolach gwint jest wadliwy, nie można złożyć śruby, trzeba było dostosować ją wiertarką gwintową. +dały dwie różne zapasowe śruby - Jedna z plastikowych płyt została włamana do pudełka. Nie został złamany podczas transportu, bo pudełko dotarło całe...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Krzesło do gier o dobrej jakości/cena wydajności. Montaż jest dość prosty, chociaż przewodnikowi brakuje kilku kroków. Projekt jest piękny, jego struktura nadaje się dla każdego, nawet kto jest wysoki. Wygodny i pomocny w utrzymaniu idealnej pozycji z tyłu. Zdecydowanie za cenę jest świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Ocena 5 gwiazdek jest wyłącznie o Szybkość dostawy. Zamówienie złożone dnia 20 stycznia otrzymane w dniu 26 stycznia. Jeśli chodzi o produkt wygląda dobrze, instrukcje montażu są dobre, ale można je poprawić, aby rozpocząć od powiększenia znaków figur. Dobrze spakowany. Na jakość rezerwuję recenzję później, po użyciu jej przez kilka miesięcy. Tak jak do tej pory, tak zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Przewodniczący zamówiony w dniu 10/11/2020 przybył w dniu 20/11/202020, opłacony łącznie z ubezpieczeniem tot. 92,10 EUR. Przy zapłaconej cenie, myślę, że trudno jest znaleźć coś lepszego. Krzesło jest zgodne z opisem i zdjęciem na stronie. Montaż był łatwy i bez większych trudności. Jakość materiałów jest dobra, a powłoka ekoskóry NIE ma dziwnych zapachów (jak w innych tanich krzesłach). Uwaga, tłok na gazie jest w klasie 2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dobra jakość, niektóre otwory w krześle nie są dobrze rozmieszczone, ale łatwo je rozwiązać. Odżywię się za miesiąc. Zajęło to około dwóch tygodni, ponieważ w pierwszym adres był zbyt długi i potrzebował czasu, aby wysłać, jednak musiałem się skontaktować, ponieważ nie zostałem poinformowany i dopiero po drugim kontakcie rozwiązali sytuację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Ładne krzesło. Jestem trochę pulchny (1,77 m/105kg) i pasuje do mnie. Ale paczka została otwarta i zniszczona... Krzesło było tylko małe uszkodzenie, ale zatrzymam je. Również montaż był bolesny, ponieważ niektóre dziury, gdzie nie są dobrze otwarte i trudno było wcisnąć śruby. Wszystkie potrzebne narzędzia są w środku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Bardzo dobra jakość produktu, podoba się całkiem. UWAGA: Miałem problemy z dostawą, ponieważ adres był niekompletny (według firmy kurierskiej), konieczne było ustalenie, która firma jest dostawcą i skontaktować się z nimi w celu poprawienia adresu. W moim przypadku to było DHL. Następnego dnia produkt został dostarczony prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Krzesło jest w porządku, opakowanie może być lepsze. Poduszka lędźwiowa dla mnie sztywna. Trochę piszczy, ale powinienem nasmarować dolną część. Za te pieniądze dobre krzesło. Może być przechylony, podparcie stóp może być ukryte. Zobaczymy, ile to potrwa. Chciałem też zamówić BW-GC5, ponieważ czekałem na to, ale GC5 wygląda na mniejsze (także niektórzy mówią, że jest dość małe).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 068
    • Ft34 681
    • Ft34 681
    • Ft34 681
    • Ft28 374
    • Ft34 681
    • Ft40 987
    • Ft34 681
    • Ft63 058
    • Ft6 303