Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/05/2021

    Bardzo dobrze spakowane i chronione. Emitowałam bardzo szybko, tylko tydzień. Łatwy montaż, z wyjątkiem tego, że śruby nie pokazały, który z nich jest, i nie było wiadomo, gdzie się podziały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    La silla parece de calidad, se monta fácil, lo único que veo regular es que al ensamblar el respaldo con la parte del asiento queda un poco inclinado hacia la derecha y no veo la manera de corregir el defecto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Dobre krzesło na pomiędzy. Ergonomicznie trochę obok. Ale i tak świetny produkt. Gwiezdny druk 🌟 dla podbudowy. Nie wygląda już tak świeżo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Bardzo kompatybilne i mocne materiały. Doskonały do długotrwałego stosowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Przybył w krótkim czasie, doskonałej jakości produkt, który polecam wszystkim, dodaję również z proste instrukcje montażu zrozumiałe w locie.... Idealnie!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    livraison rapides et conforme merci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Jestem szczęśliwy pakowanie na najwyższym poziomie! Przybyła kolejność w czasie produkt był tym, czego oczekiwałem, jeśli montuje się łatwo! Dzięki!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo fajny i wygodny fotel. Za takie pieniądze po prostu rewelacja. Naprawdę solidnie wykonany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Świetny produkt naprawdę, za 90€ jakość ceny jest exceptional!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Niesamowite krzesło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 773
    • Ft65 549
    • Ft39 328
    • Ft52 439
    • Ft24 907
    • Ft15 074
    • Ft22 940
    • Ft22 940
    • Ft19 663
    • Ft9 830
    • Ft13 107
    • Ft22 940
    • Ft7 535
    • Ft42 278
    • Ft18 679
    • Ft32 445
    • Ft16 057
    • Ft4 913