Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(140)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(140)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2022

    Krzesło jest dobrej jakości, bardzo wygodne, jest ergonomiczne, poduszki lędźwiowe i szyjki pomagają, również bardzo pomaga w utrzymaniu nóg, podoba się zakup i polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Świetnie, zamek błyskawiczny z przeciągiem! Co jest bardzo dobre. Paczka była nietknięta. Szybka dostawa, zbierz się łatwo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Paczka przybyła z bardzo uszkodzonym opakowaniem. Taśmy przecięły karton w kilku miejscach. Na szczęście zawartość nie powoduje żadnych uszkodzeń, tylko zaznaczony obszar, który z czasem zniknie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Idealnie!!! pudełko przybyło trochę uszkodzone, ale krzesło było idealne. To był dobry zakup ze względu na jakość produktu, cenę i szybkość jego otrzymania. bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Bardzo kompatybilne i mocne materiały. Doskonały do długotrwałego stosowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Przyszła trochę późno, ale nie przeszkadza mi, wygląda fantastycznie. Materiał jest wysokiej jakości na początku, ale zobaczymy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Très belle chaise, dommage d'avoir deux accros sur le côté du dossier sinon j'aurais mis 5 étoiles

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Wspanialy produkt!!! Wygodne i trwałe. Kupiłbym to jeszcze sto razy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    ottimo articolo ... l ho trovato perfetto in ogni suo aspetto ... ben fatto in ogni dettaglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Niesamowite krzesło

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$239.99
    • US$124.99
    • US$259.99
    • US$125.99
    • US$105.99
    • US$139.99
    • US$189.99
    • US$113.99
    • US$109.99
    • US$129.99
    • US$145.99
    • US$129.99
    • US$99.99
    • US$139.99
    • US$109.99
    • US$99.99
    • US$179.99
    • US$8.99