Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2021

    Otrzymałem produkt w takim opakowaniu, zdemontowany, z uszkodzonym krzesłem. Magyar Posta nie przyniósł go, musiałem iść po niego i podczas montażu zobaczyłem usterkę w fotelu, co jest wynikiem słabego porodu. Opakowania mogą być grubsze. Mam nadzieję, że jakość nie będzie problemem w opisie 150 kg wagi nośności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Dobrze spakowane, ale paczka dotarła uszkodzona i bardzo gorliwa. Wewnątrz nie był dobrze chroniony, a w rezultacie krzesło doznało niewielkiego zarysowania. Łatwy montaż. Szybka wysyłka, tylko jeden tydzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Krzesło przyszło do mnie bez folii z materiału na kilku częściach, inne części były brudne i krzesło wygląda jak częściowo od nowa bez informacji o tym w opisie - obsługa klienta prosi tylko o czyszczenie części...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Bardzo ładny fotel do gier, moja córka jest bardzo szczęśliwa, łatwy w montażu i montażu wykończenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    spoko fotel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    bardzo fajny fotel, dziecko zadowolone, prosty w montażu. w zestawie imbus wymagane do skręcenia. bardzo szybka dostawa. bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Dobry produkt, szybki w montażu, dobrze wyjaśniony z wyjątkiem śrub, które nie są zbyt jasne pefo również nie kosztuje wiele do odgadnięcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Wszystko świetnie bardzo zadowolony z szybkiej dostawy, bajeczne wykończenie i łatwy montaż. Polecam salutowanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    PL
    02/05/2021

    Fotel dla nastolatka, raczej szczupłych osobników, estetyka bardzo dobra, wykonanie dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 773
    • Ft36 051
    • Ft36 051
    • Ft36 051
    • Ft36 051
    • Ft65 549
    • Ft39 328
    • Ft24 907
    • Ft24 907
    • Ft4 585