Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1856)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1856)
    • 5 Star(1693)
    • 4 Star(148)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2020

    To krzesło ma ładne cechy, takie jak regulacja kąta oparcia i wysokość (nieco stałe). Również wysokość podnoszenia jest w porządku. Czuje się nieco chwiejny (we wszystkich kierunkach) brak stabilności siedzenia, ale w granicach uczciwych ograniczeń. Jedyną krytyką jest szerokość. To krzesło zostało oczywiście zaprojektowane dla azjatyckich rozmiarów ciała, używając maksymalnie 34 cm dla siedzenia- i 32 cm dla tylnej części, co daje bardzo ciasne uczucie bez miejsca do poruszania -- zobacz zdjęcia z wyświetlaczem pomiarowym. W sumie uczciwe miejsce w cenie nieco więcej niż 81 euro, ale może projektanci mogą wziąć pod uwagę europejskie (i północnoamerykańskie) rozmiary stylów, zanim sprzedadzą to w krajach nieazjatyckich.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Jestem bardzo szczęśliwy, aby kupić ten fotel do gry, dziękuję banggood!!! Wartość ceny (jeśli kupiona dziś 81,11 € z darmową dostawą z CZ) jest niesamowite! Jakość spełnia wymagania w stosunku do ceny, oczywiście nie spełnia ceny początkowej 336,28 €. Krzesło wydaje się być bardzo stabilne, oczekiwać na ramiona, że trzeba mieć jeszcze dwa śruby, jeden więcej na każdej części krzesła (siedziba i plecy). Wygląd jest prawie podobny do drogich foteli do gry, spodziewać się pewnych zaburzeń w szyciu końcówek i tylny wspornik, który łączy tył z siedzeniem, co jest brzydkie, jeśli krzesło ma być widoczne z tyłu. Ponadto, jest bardzo łatwy w montażu, zajęło mi to prawie 15 minut. Pod koniec, dostawa była szybka. Ogólnie, to był świetny zakup!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Przybył bardzo szybko po 8 dniach i został dostarczony, ale opakowanie przyszło coś złego prawdopodobnie przez nośników i kiedy otworzyłem, sprawdziłem, że ma małe rozdarcie skóry na siedzeniu, inaczej wydaje się być dobrej jakości i wygodne i bardzo łatwe w montażu, Nie daję 5 gwiazdek z powodu małej łzy. Radzę, aby w przyszłości towar trafił do wyściełanych tworzyw sztucznych, a pudełko z solidnymi wstążkami na zewnątrz, aby lepiej chronić towar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Przybył tak szybko! Mam wysoki tors i 170 cm, więc to będzie idealny wzrost dla mnie. Reszta ramienia jest prawdopodobnie jedną z najlepszych cech, ponieważ porusza się, gdy odpoczywasz w przeciwieństwie do niektórych krzeseł. Z tym, co mówię, rozkładanie się w górę i w dół nie jest tak gładkie, jak bym chciał i trochę piszczy na skórze, ale to nie jest wielki problem. Tylko to się liczy! Skrzynka, w której przyszło krzesło, była uszkodzona, ale nic nie zostało uszkodzone wewnętrznie. Jak na razie podoba mi się ergonomia tego, zbyt wcześnie, by stwierdzić, czy naprawdę działa, ale dolna poduszka działa cuda! Nie bardzo zadowolony z poduszki na głowę, bo nie można jej regulować i upada, jeśli chce się ją wyżej, ale ładnie spoczywa, gdy jestem zrelaksowany, i odpoczywa stosunkowo ładnie przy 90 stopniach. Kolor jest świetny! Mam nadzieję, że nie zabrudzi się zbyt szybko, reszta stóp to dodatkowy bonus!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Był w dość dużym pudełku, ładnie spakowany. Dotarłem do apelu w 15 minut z dwójką dzieci i krzesłem. Wszystko jest w porządku, nawet klucz Allena. Bardzo zadowolony z tego przedmiotu, naprawdę smutne, że nie poszedłem na dwa... W prive wziąłem to (98euro) była tylko okazja. Bardzo mocne, bardzo miłe uczucie. Na dłuższą metę nie mogę powiedzieć, dopiero co to kupiłem. Na ostatnim zdjęciu usiadłem na krześle, ponieważ moim głównym problemem było podparcie szyi, więc do wyboru (ja mam 1,83 m)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Krzesło jest bardzo dobre, chociaż kilka drobnych szczegółów... DHL traktuje ją jak śmiecia... Skrzynka przybyła z dziurami, uszkodzona, zmiażdżona i prawie otwarta w całości. Banggod też nie jest daleko w tyle... Musiał przyjechać 22-go na Święta, a 28-ego. Jedynym rozwiązaniem było danie mi punktów za nadchodzący zakup.... Do mojego syna na święta powiedziałem... Gratulacje, Mikołaj przyniósł ci punkty w Banggod.... Obsluga klienta. Inaczej... krzesło. Polecam. Naprawdę mi się podobało

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Przybyli w półtora tygodnia, w dobrym stanie pomimo lekko uszkodzonego pudełka, a taśma prawie otwierała pudełko... W przeciwnym razie jest łatwy w montażu, około 15min i jest zamontowany, instrukcje bardzo łatwe do zrozumienia. Co do komfortu wydaje się dobrze pasować do ciała, mimo że nie można otworzyć nóg na bok, ale poza tym wydaje się być dobre.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Łatwy montaż. Za 20 minut jest zamontowany. Wygodny, z odpoczynkiem na stopach, poduszki (lędźwiowe i szyjne). Możliwość przechylenia krzesła do 150° zgodnie z opisem i możliwość opuszczania lub stania do woli przez 2 dźwignie. Za cenę, za jaką jest sprzedany bardzo dobry. Przybyli do Włoch w ciągu 4 dni z wysyłki linia priorytetowa UE. Vi polecam ten transport, ponieważ nie płaci się cła.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Krzesło wygląda bardzo dobrze i dobrze ustawione, zarówno w przechyleniu jak i wysokości. Przykro mi, że śruby nie są dobrej jakości. 2 śruby trudno było dokręcić, nie dając nawet złapać wątku prawidłowo. W końcu całkiem podobało mi się krzesło i jego komfort. Polecam to. 7 dni po zakupie do dostarczenia do Portugalii

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Otrzymałem paczkę dokładnie tydzień po zamówieniu, jak obiecałem. Jakość jest dobra, rozkładana jest doskonała, chociaż podnóżka nie jest zbyt praktyczna, ponieważ jest zbyt blisko głównego krzesła. Rozmiar jest świetny dla dzieci i kobiet, ale myślę, że będzie ciasny dla każdego faceta z przeciętnym fasykiem lub większym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 875
    • Ft8 294
    • Ft1 841
    • Ft7 372
    • Ft2 763
    • Ft7 434
    • Ft17 237
    • Ft107 557
    • Ft82 972
    • Ft11 060
    • Ft43 021
    • Ft36 875
    • Ft52 241
    • Ft23 353
    • Ft43 021
    • Ft36 875
    • Ft33 802
    • Ft9 524