Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2543)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2543)
    • 5 Star(2311)
    • 4 Star(184)
    • 3 Star(25)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(16)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    W fazie montażu, śruby do naprawy ramion sprawiły, że byłem trochę potępiony, bo ciężko było dostać się do dziur. Ogólnie rzecz biorąc, krzesło jest wygodne i nie ma wad w materiałach, jest warte 92 euro wydane i jest dobrym zakupem, więc polecam. Niewielkie niedogodności podczas transportu, tj. Poinformowano mnie, że paczka została przepakowana z powodu uszkodzenia Towary dotarły w jednym kawałku i bez niedoskonałości. PS: Przy dostawie pakiet jest trochę niewygodny do przenoszenia ze względu na wagę i kształt, polecam być w 2 osoby lub stworzyć 2 uchwyty poprzez przebicie kartonu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Kupiony na wyprzedaży, z miłą zniżką. Dostarczony w ciągu zaledwie 5 dni z polskiego magazynu, został kompletny ze wszystkim i nieuszkodzony. Montaż jest łatwy, wszystko jest dostarczane w zestawie, w tym instrukcje i narzędzia. W tej chwili wygląda to na dobry interes, pokonując ceny w moim kraju. Jakość wydaje się być w porządku, moja jednostka nie miała żadnych widocznych wad. Jest przeznaczony dla raczej wysportowanych ludzi, jeśli jesteś dużą osobą, to może ci nie pasować. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Wysyłka bardzo szybka, mniej niż tydzień, bardzo zadowolona z zakupu, dobrze wykończona, łatwa w montażu w 20 minut. Sam go zamontowałem, moja córka jest bardzo szczęśliwa jest ładna. Czas pokaże. Pudełko miało uderzenie, które przebiło tekturę, ale nie zostało uszkodzone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Naprawdę uwielbiam to nowe krzesło, ponieważ jest twarde, ale bardzo wygodne, gdy poduszki leżą. Rozpórka jest dość sztywna, z małym odbiciem, ponieważ wolę trochę odbicia, ale to przyjdzie z czasem z noszeniem go. Podparcie stopy jest dość wytrzymałe, gdy się rozciągnie i to jest naprawdę proste, aby złożyć go z powrotem, przed włożeniem go pod krzesło, które nie staje na drodze. Poduszki są bardzo wygodne z poduszką na górze do podparcia szyi, gdy się pochyla, a dolna pomaga z lepszą postawą w pozycji pionowej, która wydaje mi się bardziej komfortowa przesuwając ją tylko od podstawy, ale także pomaga, gdy kładziesz się. Ramię jest trochę słabe, przesuwając je z boku na bok, ale przy użyciu całej masy ciała naciskając na nie, są one stałe. Również wygodne i idealnie rozmieszczone, gdy ręce są w pozycji leżącej lub na której się oprzeć. Rzemiosło szycia i stylu jest bardzo dobrze wykonane, ponieważ nie ma luźnych końcówek lub miękkich krawędzi piankowych, które z czasem łatwo tracą trwałość, więc, to jest imponujące! Dodałem kilka myjek M8 ze śrubami pod fotelem, ponieważ otwory były trochę duże, które z czasem mogły się zużyć, ale także podkładki pomagają w utrzymaniu śrub. Tylne otwory zostały dobrze wywiercone i nie sądziłem, że 3 śruby wystarczą, ale po zmontowaniu i pochyliłem się, aby się położyć, było dobrze wspomagane bez gięcia i trzymało ciężar ciała bez problemów. To jest na najniższym miejscu spoczynku zbyt, więc może być nieco bardziej elastyczny, jeśli jesteś wyższy / większy. Mam 6 stóp (180 cm), 90 kg i był solidny. Oceniłbym to najlepsze krzesło do gier, które kupiłem, o ile zapłaciłem świetną cenę $117, darmowa wysyłka i ma wsparcie nóg, kiedy można położyć. Nie mogę polecić tego fotela wystarczająco, więc weź jedno, gdy cena spadnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    To jest świetne krzeslo. Badania Ergonomiczne. Łatwy montaż. 7 dni dostawy z Polski. Za swoją cenę (około 71 funtów) bardzo dobrze. Zamówiłem jeszcze jeden.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Moja siostra była bardzo szczęśliwa i na to miałam nadzieję, gdy zamawiałam to krzesło. Pianka z siedzenia jest trochę twarda, ale z czasem może będzie lepiej. W tej cenie, dobra opcja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Przyjechał kurierem Bartolini, w żałosnej skrzynce stanowej, nie wiem jak udało się utrzymać produkt w nienaruszonym stanie. Montaż odbywa się w około 20 minut, wystarczy przykręcić tylko 11 śrub za pomocą dołączonego klucza. Fotel jest wygodny i regulowany zarówno pod względem wysokości, jak i na pochyleniu blokiem, fantastycznie!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Poniżej znajduje się szczegółowa recenzja: Po pierwsze, porozmawiajmy o dwóch krytykach, które były najczęściej podkreślane w innych recenzjach negatywnie. - OPAKOWANIE OPAKOWANE - Wysyłka w czasie rzeczywistym - Czas dostawy był absolutnie dla mnie najlepszy, zamówiony w czwartek, przybył w poniedziałek. Jeśli tak nie jest z tobą, jesteś jednym z niewielu wyjątków. - W paczce, w której się pakuję. Na zdjęciach widać, że nie był on optymalnie zapakowany. Ale nie było żadnych zniszczeń. Nie sądzę, że wszystko jest tak zapakowane, ale jeśli ryzyko jest zbyt duże dla ciebie i nawet najmniejsze zadrapanie jest dla ciebie nie do przyjęcia, może nie kupuj najtańszej wersji tego krzesła. Przejdźmy do innych rzeczy: kilka dni temu zbudowałem znacznie tańsze, ale podobne krzesło. Piekło. Ten był szybki i łatwy w konfiguracji. Samo wkręcenie śrub było błogosławieństwem w porównaniu. Podnóżek był już przykręcony, bardzo ładnie. Nie tylko brakowało śruby, ale i dziury do tego. Ale może zdecydowali, że jedna śruba wystarczy. Do tej pory nie widziałem żadnych problemów. Podłokietniki są przyzwoicie wyściełane i według niektórych recenzji, naprawdę nie wiem. Może niektórzy powinni nauczyć się, jak prawidłowo dokręcać śruby. Mam 1,79 cm wzrostu i siedzę bardzo wygodnie. Tak, z pokojem na górze. Więc nawet jeśli jesteś wyższy, twoja głowa jest odpowiednio podparta. Poszczególne części są również idealnie zapakowane, a śruby są bezpośrednio oznakowane. Najlepsi są: Jeśli wszystko jest w nim, to będzie poprawione ręcznie! W moim zestawie śrub brakowało prawdopodobnie kilku śrubek „K", ponieważ opakowanie zostało otwarte z tyłu, aby ponownie złożyć i przykleić z powrotem. Na koniec żałuję tylko jednej rzeczy: nie było dla mnie krzesła w kolorze niebieskim, ale tylko w bieli Szkoda, ale poza tym jestem w 100% usatysfakcjonowany. Pozdrowienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Piękne krzesło, przybyło w krótkim czasie i łatwe w montażu Fotel jest wygodny z wieloma regulacjami, wysokości siedzenia, wysokości pleców, stałe lub wolne nachylenie, a w niektórych sytuacjach odpoczynek od nogi jest naprawdę wygodny. Materiały wyglądają dobrze, z czasem przekonamy się, jak będą się opierać. W ofercie Jestem naprawdę zadowolony z stosunku ceny do wydajności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Krzesło jest wygodne i dokładnie zgodnie z oczekiwaniami, jednak usługa dostawy była nie tylko ze względu na uszkodzenie opakowania, które powoduje natychmiastową troskę, ale również pozostawiono paczkę na ulicy, przy drzwiach domu, I każdy, kto przechodził i widział, mógł go zabrać. Produkt był przyjemnie zadowolony, dystrybucja daje mi poważne wątpliwości, aby korzystać z usług Banggood ponownie mam nadzieję, że dobrze to uwzględnią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$185.99
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$25.40
    • US$46.90
    • US$6.29
    • US$11.99
    • US$229.99
    • US$9.99
    • US$105.99
    • US$138.99
    • US$115.99
    • US$199.99
    • US$109.99
    • US$89.99
    • US$109.99
    • US$109.99
    • US$114.99