Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1964)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1964)
    • 5 Star(1795)
    • 4 Star(154)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Przybył bardzo szybko po 8 dniach i został dostarczony, ale opakowanie przyszło coś złego prawdopodobnie przez nośników i kiedy otworzyłem, sprawdziłem, że ma małe rozdarcie skóry na siedzeniu, inaczej wydaje się być dobrej jakości i wygodne i bardzo łatwe w montażu, Nie daję 5 gwiazdek z powodu małej łzy. Radzę, aby w przyszłości towar trafił do wyściełanych tworzyw sztucznych, a pudełko z solidnymi wstążkami na zewnątrz, aby lepiej chronić towar.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    W fazie montażu, śruby do naprawy ramion sprawiły, że byłem trochę potępiony, bo ciężko było dostać się do dziur. Ogólnie rzecz biorąc, krzesło jest wygodne i nie ma wad w materiałach, jest warte 92 euro wydane i jest dobrym zakupem, więc polecam. Niewielkie niedogodności podczas transportu, tj. Poinformowano mnie, że paczka została przepakowana z powodu uszkodzenia Towary dotarły w jednym kawałku i bez niedoskonałości. PS: Przy dostawie pakiet jest trochę niewygodny do przenoszenia ze względu na wagę i kształt, polecam być w 2 osoby lub stworzyć 2 uchwyty poprzez przebicie kartonu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Przybył tak szybko! Mam wysoki tors i 170 cm, więc to będzie idealny wzrost dla mnie. Reszta ramienia jest prawdopodobnie jedną z najlepszych cech, ponieważ porusza się, gdy odpoczywasz w przeciwieństwie do niektórych krzeseł. Z tym, co mówię, rozkładanie się w górę i w dół nie jest tak gładkie, jak bym chciał i trochę piszczy na skórze, ale to nie jest wielki problem. Tylko to się liczy! Skrzynka, w której przyszło krzesło, była uszkodzona, ale nic nie zostało uszkodzone wewnętrznie. Jak na razie podoba mi się ergonomia tego, zbyt wcześnie, by stwierdzić, czy naprawdę działa, ale dolna poduszka działa cuda! Nie bardzo zadowolony z poduszki na głowę, bo nie można jej regulować i upada, jeśli chce się ją wyżej, ale ładnie spoczywa, gdy jestem zrelaksowany, i odpoczywa stosunkowo ładnie przy 90 stopniach. Kolor jest świetny! Mam nadzieję, że nie zabrudzi się zbyt szybko, reszta stóp to dodatkowy bonus!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Był w dość dużym pudełku, ładnie spakowany. Dotarłem do apelu w 15 minut z dwójką dzieci i krzesłem. Wszystko jest w porządku, nawet klucz Allena. Bardzo zadowolony z tego przedmiotu, naprawdę smutne, że nie poszedłem na dwa... W prive wziąłem to (98euro) była tylko okazja. Bardzo mocne, bardzo miłe uczucie. Na dłuższą metę nie mogę powiedzieć, dopiero co to kupiłem. Na ostatnim zdjęciu usiadłem na krześle, ponieważ moim głównym problemem było podparcie szyi, więc do wyboru (ja mam 1,83 m)

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Otrzymałem paczkę dokładnie tydzień po zamówieniu, jak obiecałem. Jakość jest dobra, rozkładana jest doskonała, chociaż podnóżka nie jest zbyt praktyczna, ponieważ jest zbyt blisko głównego krzesła. Rozmiar jest świetny dla dzieci i kobiet, ale myślę, że będzie ciasny dla każdego faceta z przeciętnym fasykiem lub większym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Krzesło jest bardzo dobre, chociaż kilka drobnych szczegółów... DHL traktuje ją jak śmiecia... Skrzynka przybyła z dziurami, uszkodzona, zmiażdżona i prawie otwarta w całości. Banggod też nie jest daleko w tyle... Musiał przyjechać 22-go na Święta, a 28-ego. Jedynym rozwiązaniem było danie mi punktów za nadchodzący zakup.... Do mojego syna na święta powiedziałem... Gratulacje, Mikołaj przyniósł ci punkty w Banggod.... Obsluga klienta. Inaczej... krzesło. Polecam. Naprawdę mi się podobało

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Kupiony na wyprzedaży, z miłą zniżką. Dostarczony w ciągu zaledwie 5 dni z polskiego magazynu, został kompletny ze wszystkim i nieuszkodzony. Montaż jest łatwy, wszystko jest dostarczane w zestawie, w tym instrukcje i narzędzia. W tej chwili wygląda to na dobry interes, pokonując ceny w moim kraju. Jakość wydaje się być w porządku, moja jednostka nie miała żadnych widocznych wad. Jest przeznaczony dla raczej wysportowanych ludzi, jeśli jesteś dużą osobą, to może ci nie pasować. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Łał! Za prawie 111 euro kupiłem to stylowe krzesło do gier tutaj i prawie nie spodziewałem się tej jakości! Najwyraźniej sztuczna skóra trochę pachnie i instrukcje nie były tak doskonałe teraz, ale hej-młot cena i kto przynosi choć trochę wyobraźni, buduje ją wokół snu. Kciuki w górę! Mała wskazówka: Jeśli krzesło może nie być dostępne w pożądanym kolorze, wybierz inny magazyn wysyłkowy poniżej. Więc dotarłem do czerwonego w tej cenie;)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Fotel jest super, jak za tą cenę. Montaż banalnie prosty. Wygodny. Regulowana wysokość podparcia lędźwiowego, co dla moich pleców jest bezcenne. Martwi to, że dotarł zakurzony, uszkodzony był karton. Bardzo słabe opakowanie, jak na Blitzwolf. Pierwszy raz się na tym zawiodłem. Klucz imbusowy do śrubek jest chyba wykonany z gliny, obrócił się przy pierwszej. Poza tym jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Więc po miesiącu oczekiwania na uzupełnienie zapasów, mówiąc, że jest całkowicie nieaktualny we wszystkich kolorach, nawet gdy paga produktów zmieniała się i mówiła, że jest zaopatrzona, przyszła moja... I nie ma nawet prostych części... Jest zakrzywiona. Tak więc uchwyty nie są proste i nie mogą być ustawione prosto. Dobra robota z tym jednym BW :(

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 418
    • Ft8 242
    • Ft3 829
    • Ft6 104
    • Ft4 229
    • Ft7 756
    • Ft17 983
    • Ft85 497
    • Ft10 275
    • Ft1 921
    • Ft33 586
    • Ft24 426
    • Ft36 640
    • Ft51 908
    • Ft61 069
    • Ft33 586
    • Ft45 801
    • Ft14 043