Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(522)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(522)
    • 5 Star(467)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Doskonała słuchawka, z wielką wartością do ceny. Dobrej jakości audio, z bardzo interesującą ceną. Kupiłem FYE8 i FYE9 razem i byłem przepłacony (tylko żałuję, że kupiłem razem). FYE8 jest dużo większy niż FYE9, ale ponieważ jest wewnątrz-wczesne FY8 zapewnia lepszą jakość dźwięku. Dla tych, którzy szukają jakości dźwięku bez izolowania się od świata zewnętrznego, FY9 jest świetnym rozwiązaniem (Bardzo dobry do aktywności fizycznej, ponieważ chodzi się i słyszy jakieś hałasy wokół siebie).

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    kulakliklar 3 gunde turkiyeye geldi ama PTT kargo 2 hafta gecmesine ragmen teslim edemedi ,gidip kendim teslim aldim,banggood aliexpress gibi ptt disinda bir kargo sirketiyle anlasmali bence ,aras kargo gibi , urune gececek olursak 303 tl aldim ,20 tl vergisi cikti ,alacaklar icin , ilk defa kablosuz kulaklik aldim bu kulakligi tercih etmemdeki sebep buyuk suruculeri olmasi ,Qualcomm 3020 chip ve aptx ses kodegi olmasidir. gelelim kulakligin perfonmansina artilari +Bluetooth baglantisi cok iyi ,aninda baglaniyor ,gecikme ben hic hissetmedim ,15 metreden sonra hafif kesilmeler basliyor +ses kalitesi guzel,basslar ,midler ,tizler hepsi kivaminda ,muzigin kalitesini bozmuyor +kulakta hafif baski yapior ama kulaktan kesinlikle dusmuyor ,koşarken kipirdamiyor bile kulaginizda, okadar iyi yapilmiş eksileri -muzik dinlerken dişari çok ses veriyor, -ses seviyesi keşke kademe kademe olsaydi,muzik dinlerken istedigim kalitedeki ses yüksekliği son sese getirdigimde aldim ,%80 den sonra ses yüksekligi muzik dinleme düzeyine geliyor

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Najwyższa jakość! Dostarczenie trwało trochę dłużej niż się spodziewaliśmy, ale wszystko poszło w porządku. 👌 Małe słuchawki douszne, ale w stanie zapewnić długi czas odtwarzania 😎 Doskonała jakość dźwięku, bogaty bas i dobrze wyważony środkowy i wysoki 🤟 Aktywna redukcja hałasu pozwala na zmniejszenie hałasu otoczenia, ale pozwala na łatwe słuchanie i rozmawianie z ludźmi. 👍 Ładny design i premiowa wykończenie. Mikrofony zmniejszają hałas otoczenia i pozwalają na wysokiej jakości rozmowy telefoniczne.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Bardzo dobry produkt, przybył w mniej niż 1 miesiąc tutaj, w Sao Paulo. Głośny dźwięk, dobra jakość, bardzo dobra trwałość, spędziłem 3 godziny słuchając muzyki przy rozsądnej głośności bez ładowania w pudełku, a to nadal było 60% baterii. Jedyną rzeczą, która trochę mnie niepokoiło, było opóźnienie dźwięku w odniesieniu do gier, ale poza tym, aby oglądać filmy, seriale i filmy na youtube, było całkowicie zsynchronizowane z wideo. Jest bardzo wygodny w uchu i ani razu nie odpadł

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Eu estou usando há duas semanas os fones. Eles são qualidade média. O som é excelente, possui ótimos graves fortes, bem equilibrado, mas o aparelho não se encaixa bem na orelha (os fones são grandes). Por isso, a qualidade do som fica comprometida. O fone também nem sempre para de tocar quando se coloca dentro da caixa de carregamento. Eu indicaria a comprar um outro fone sem fio da Blitz Wolf (de tamanho padrão menor). O vendedor é excelente, ótimo serviço, o pacote chegou bem antes do prazo, muito seguro e bem embalado. Não tive problemas na alfândega.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    O produkcie i moich 1-tygodniowych doświadczeniach: („jest dodatni ; "-" oznacza punkty negatywne) Szybka dostawa Wysokiej jakości pole ładowania z wejściem typu C Mała konstrukcja Dobra wydajność mikrofonu Dobry czas ładowania (z pełnym pudełkiem, około 1 tygodnia (używam zwykle tylko jednego pokoju) - Czujnik dotykowy nie działa stabilnie - Kiedy chcesz użyć tylko jednego pokoju, połączenie bluetooth zostaje przerwane, po 1-2 sekundach łączy się ponownie, ale do rozmowy, straciłeś słowa w 2 sekundy. - Nie jest łatwo wyrzucić słuchawki z pudełka, ale łatwo je umieścić. - Nie pozwala połączyć się z dwoma urządzeniami w tym samym czasie // Projekt ucha: Niestety, projektanci nie mogą projektować słuchawek dla każdego typu ucha. Dla mnie to nie jest pełne ustawienie w uszach. Czasami może spaść. Ale to nie jest punkt negatywny. To wszystko o moim uchu :P

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    O produto chegou em 21 dias. Chegou lacrado e em ótimo estado. O fone é muito bonito, com um tom entre o cinza e o azul, combinando com detalhes em preto. É do tipo earbuds, menos intrusivo, não tem aquelas borrachinhas e não entra em seu canal auditivo. É muito leve e bonito! Tem todos os comandos de toque destes tipos de fones. Tem um ótimo microfone para ligações e meetings online. O som é bastante equilibrado, embora não seja intraauricular, tem um bom nível de graves e médios, pois sua cápsula é grande, o que possibilita ter bons auto-falantes embutidos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Produkt premium! Albo pudełko, walizka i telefon są na górze. Dźwięk jest głośny i Lows się zjednoczyli! Nie jako ucho, ale jest satysfakcjonujące. Bluetooth działa dalej niż 10m idealnie. Przycisk dotykowy jest idealny. Jedyne, co pasuje, moje ucho jest za małe, i nie pasuje idealnie, ale nawet nie pasuje tak dobrze, że nie opada, więc jest zaaprobowane. Zobaczmy trwałość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Bardzo ładne i wygodne słuchawki, świetne dla tych, którzy nie mogą używać słuchawek dousznych. Dźwięk jest głośny i ma kilka funkcji tylko w dotykaniu telefonu. Nadal nie mogę nic powiedzieć o baterii, ale wygląda na to, że jest dość długotrwała. Przybyłeś wcześniej niż planowano. Kupiłem go w dniu 19/02 i otrzymałem w dniu 16/03.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Od dnia, w którym go kupiłem, minęło 18 dni, aż go dostałem! Doskonałe słuchawki, gratulacje! Wielka korzyść kosztowa, zrobił wszystkie testy i wszystko ok. Bardzo zadowolony z zakupu, nie rozczarował w ogóle! 5 gwiazdek!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 616
    • Ft8 654
    • Ft11 692
    • Ft10 039
    • Ft8 654
    • Ft12 891
    • Ft10 039
    • Ft20 430
    • Ft4 195
    • Ft9 002