Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1145)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1145)
    • 5 Star(1042)
    • 4 Star(92)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2020

    Działa bardzo dobrze, jak na certyfikat aptx widziałem w instrukcji, ale w reklamie ma.Bardzo krystaliczne średnie i niskie metale bardzo dobrze wyważone. Najważniejsze jest w ostrych... Wszystko z głośnością powyżej granicy szkodliwe dla twojego słuchu staje się nie do zniesienia dla uszu. Super nadaje się do wszystkiego, a zwłaszcza do tego hitu lub ciężkiego rocka 🎸

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Doskonała słuchawka, z wielkim grobem. Świetna jakość audio z bardzo interesującą ceną. Kupiłem FYE8 i FYE9 razem i byłem przepłacony (tylko żałuję, że kupiłem razem). FYE8 jest o wiele większy niż FYE9, a ponieważ jest wewnątrz-wczesne FYE8 zapewnia lepszą jakość dźwięku. Dla tych, którzy szukają jakości dźwięku, izolują się od świata zewnętrznego, FY8 jest świetnym rozwiązaniem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Przesyłka przybyła szybko, produkt dotarł bezpiecznie i dobrze spakowany. Jeśli chodzi o produkt jestem z niego zadowolony, nie używałem go jeszcze wiele, ale jakość dźwięku jest dobra i mikrofon jest doskonały, jedną wadę znalazłem do tej pory i jest to rozmiar zestawu słuchawkowego, Jest trochę duży i przeszkadza mi, ale ogólnie jest to świetny i niedrogi zakup Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DEFIS
    HU
    17/12/2020

    Hamarább megèrkezett mint ígèrtèk,de eu raktárból így is kellett neki 2 hèt ami egèszen szörnyű. Maga a füles teljesen prèmium èrzetű ès kinèzetű. Nagyon jó hangja van. Maga a tok is esztètikus csak sajna a fènyes műanyag rèszek mind a tökön,mind a fülesen nagyon gyűjtik az ujjlenyomat okát. Az èrintès vezèrlèssel nem voltam kibèkülve, nehezen lehet kitapasztalni, ès elsőre nem is tudtam hol kellene megèrinteni azt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    BR: Produkt wielkich kosztów i korzyści, nie znalazłem słuchawek tak dużych jak mówią. Idealnie pasuje do ucha, wysokiej jakości gumki, świetna izolacja akustyczna. Dla miłośników ciężkiego dźwięku pozostawia trochę do życzenia, słuchawki te mają bardziej „płaskie" brzmienie dla piosenek z wielu poważnych. Kupiłem do oglądania filmów i seriali na komórce, i w tym celu produkt może pochwalić się świetną jakością dźwięku. W przypadku, gdy jacyś Brazylijczycy są zainteresowani zadawaniem pytań na temat produktu, możesz zadzwonić do mnie na Instagramie: @novakjon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dobry dźwięk, szybkie połączenie i użycie. Świetny design, ale odciski palców są naprawdę widoczne (nie, że to ma znaczenie, jeśli mam być szczery) Pierwsza para była dla mnie trochę trudna. Więc oto, jak to zrobić najłatwiej: Włącz Bluetooth w telefonie, wyjmij słuchawkę z jego futerału, wybierz słuchawkę w telefonie i to wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Wal za dolara. Prawdziwe bezprzewodowe słuchawki. Rozmiar: jest trochę gruby, ale wygodny. Dobrze zbudowany z wysokiej jakości materiałów. Częstotliwość: okopy są obecne, ciasne, ale małe błotne, środkowe są na miejscu, ale potrzebuje małego kopa tak samo jak w trzewiku. Jest z trzema darmowymi poradami do uszu, ale zmieniłem je na symbiont i to tam dzieje się magia, czyste środkowe, błyszczące troble i dobry bas. Dobra robota Blizwoif 👍🤘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Bardzo dobra słuchawka, małe pudełko, proste, piękne. Był w doskonałej pracy, bardzo dobrze zapakowany i z niewielką opłatą. Problemem jest tylko małe opóźnienie, które istnieje, tak, to jest niezaprzeczalne, ale wszystko idzie dobrze! Gratulacje dla sprzedającego i gratulacje dla Banggood! To mój czwarty zakup i nigdy nie miałem żadnych problemów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Otrzymałem produkt w 12 dni. To dobry i wygodny produkt do kupienia. Kiedy rozmawiałem ze słuchawkami, powiedzieli, że to nie różni się od zwykłych telefonów. Jego wzrok jest idealny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Przybyło dzisiaj, czas dostawy (USA->CH) około 3 tygodni jest ok. Słuchawki gotowe do natychmiastowego użycia, kabel do ładowania i instrukcje nawet w języku niemieckim. Dopasuj gruczoły w trzech rozmiarach, czuć się komfortowo na początku, długoterminowe badanie pokaże. W pierwszej chwili wyglądają na duże, ale pewnie to kwestia przyzwyczajenia. Słuchanie dźwięku podczas muzyki jest bezbłędne. Nie rozmawiałam jeszcze przez telefon, ale Siri rozumie wszystko jak zwykle, więc myślę, że będzie dobrze. Czy mogę polecić na pieniądze całkowicie w porządku i zadowalający 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 786
    • Ft4 730
    • Ft10 476
    • Ft7 680
    • Ft12 597
    • Ft6 451
    • Ft10 138
    • Ft7 372
    • Ft9 124
    • Ft14 871
    • Ft11 060
    • Ft10 814
    • Ft7 419
    • Ft4 914
    • Ft8 448
    • Ft6 420
    • Ft24 674
    • Ft4 607