Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1165)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1165)
    • 5 Star(1060)
    • 4 Star(92)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Doskonała słuchawka, z wielkim grobem. Świetna jakość audio z bardzo interesującą ceną. Kupiłem FYE8 i FYE9 razem i byłem przepłacony (tylko żałuję, że kupiłem razem). FYE8 jest o wiele większy niż FYE9, a ponieważ jest wewnątrz-wczesne FYE8 zapewnia lepszą jakość dźwięku. Dla tych, którzy szukają jakości dźwięku, izolują się od świata zewnętrznego, FY8 jest świetnym rozwiązaniem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Wal za dolara. Prawdziwe bezprzewodowe słuchawki. Rozmiar: jest trochę gruby, ale wygodny. Dobrze zbudowany z wysokiej jakości materiałów. Częstotliwość: okopy są obecne, ciasne, ale małe błotne, środkowe są na miejscu, ale potrzebuje małego kopa tak samo jak w trzewiku. Jest z trzema darmowymi poradami do uszu, ale zmieniłem je na symbiont i to tam dzieje się magia, czyste środkowe, błyszczące troble i dobry bas. Dobra robota Blizwoif 👍🤘

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • DEFIS
    HU
    17/12/2020

    Hamarább megèrkezett mint ígèrtèk,de eu raktárból így is kellett neki 2 hèt ami egèszen szörnyű. Maga a füles teljesen prèmium èrzetű ès kinèzetű. Nagyon jó hangja van. Maga a tok is esztètikus csak sajna a fènyes műanyag rèszek mind a tökön,mind a fülesen nagyon gyűjtik az ujjlenyomat okát. Az èrintès vezèrlèssel nem voltam kibèkülve, nehezen lehet kitapasztalni, ès elsőre nem is tudtam hol kellene megèrinteni azt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dobry dźwięk, szybkie połączenie i użycie. Świetny design, ale odciski palców są naprawdę widoczne (nie, że to ma znaczenie, jeśli mam być szczery) Pierwsza para była dla mnie trochę trudna. Więc oto, jak to zrobić najłatwiej: Włącz Bluetooth w telefonie, wyjmij słuchawkę z jego futerału, wybierz słuchawkę w telefonie i to wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Przybyło dobrze zapakowane i w idealnym stanie. Dobry zestaw słuchawkowy i w ramach oczekiwania na koszt/korzyść. Nie używam od bardzo długiego czasu, więc nie mam sposobu na ocenę trwałości baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Doskonały produkt!! Zalecany produkt i sprzedawca. Dźwięk był bardzo głośny! Dbaj o uszy hahaha!! 👍😉 bardzo prosto do przodu, nie potrzeba aplikacji programowych!! Niskie, średnie i wysokie częstotliwości są wyważone. Głęboki bas brzmi też... Niesamowite!!! To, co jest reklamowe, było prawdą!! Nie zapomnij o terminie dostawy, dokładnie 10 dni. Dobra robota! Ty będziesz mówił...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Łatwo je połączyć z moim komputerem i telefonem komórkowym. Wcześniej miałem Jblt110 i FYE8 brzmi lepiej niż oni. Jestem z Peru i otrzymałem je 20 dni przed przewidywanym czasem. Nie zadzwonił do mnie kurier, ale na szczęście podjęli trzecią próbę dostawy i wtedy byłem w domu. Całkiem dobry Bass!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Niesamowite telefony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    chegou bem rápido, embalagem lacrada, gostei, ainda não testei, chegou sem bateria, se for igual ao 7 e bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Słuchawka jest wysokiej jakości bateria wystarcza na chwilę, a jakość dźwięku jest świetnej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 880
    • Ft8 519
    • Ft11 468
    • Ft13 245
    • Ft8 702
    • Ft13 763
    • Ft12 009
    • Ft10 597
    • Ft15 139
    • Ft7 912
    • Ft7 568
    • Ft9 459
    • Ft10 974
    • Ft8 846
    • Ft10 974
    • Ft10 597
    • Ft15 074
    • Ft157 481