Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1154)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1154)
    • 5 Star(1050)
    • 4 Star(92)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Doskonała słuchawka, z wielkim grobem. Świetna jakość audio z bardzo interesującą ceną. Kupiłem FYE8 i FYE9 razem i byłem przepłacony (tylko żałuję, że kupiłem razem). FYE8 jest o wiele większy niż FYE9, a ponieważ jest wewnątrz-wczesne FYE8 zapewnia lepszą jakość dźwięku. Dla tych, którzy szukają jakości dźwięku, izolują się od świata zewnętrznego, FY8 jest świetnym rozwiązaniem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • DEFIS
    HU
    17/12/2020

    Hamarább megèrkezett mint ígèrtèk,de eu raktárból így is kellett neki 2 hèt ami egèszen szörnyű. Maga a füles teljesen prèmium èrzetű ès kinèzetű. Nagyon jó hangja van. Maga a tok is esztètikus csak sajna a fènyes műanyag rèszek mind a tökön,mind a fülesen nagyon gyűjtik az ujjlenyomat okát. Az èrintès vezèrlèssel nem voltam kibèkülve, nehezen lehet kitapasztalni, ès elsőre nem is tudtam hol kellene megèrinteni azt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Przesyłka przybyła szybko, produkt dotarł bezpiecznie i dobrze spakowany. Jeśli chodzi o produkt jestem z niego zadowolony, nie używałem go jeszcze wiele, ale jakość dźwięku jest dobra i mikrofon jest doskonały, jedną wadę znalazłem do tej pory i jest to rozmiar zestawu słuchawkowego, Jest trochę duży i przeszkadza mi, ale ogólnie jest to świetny i niedrogi zakup Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    BR: Produkt wielkich kosztów i korzyści, nie znalazłem słuchawek tak dużych jak mówią. Idealnie pasuje do ucha, wysokiej jakości gumki, świetna izolacja akustyczna. Dla miłośników ciężkiego dźwięku pozostawia trochę do życzenia, słuchawki te mają bardziej „płaskie" brzmienie dla piosenek z wielu poważnych. Kupiłem do oglądania filmów i seriali na komórce, i w tym celu produkt może pochwalić się świetną jakością dźwięku. W przypadku, gdy jacyś Brazylijczycy są zainteresowani zadawaniem pytań na temat produktu, możesz zadzwonić do mnie na Instagramie: @novakjon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dobry dźwięk, szybkie połączenie i użycie. Świetny design, ale odciski palców są naprawdę widoczne (nie, że to ma znaczenie, jeśli mam być szczery) Pierwsza para była dla mnie trochę trudna. Więc oto, jak to zrobić najłatwiej: Włącz Bluetooth w telefonie, wyjmij słuchawkę z jego futerału, wybierz słuchawkę w telefonie i to wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Wal za dolara. Prawdziwe bezprzewodowe słuchawki. Rozmiar: jest trochę gruby, ale wygodny. Dobrze zbudowany z wysokiej jakości materiałów. Częstotliwość: okopy są obecne, ciasne, ale małe błotne, środkowe są na miejscu, ale potrzebuje małego kopa tak samo jak w trzewiku. Jest z trzema darmowymi poradami do uszu, ale zmieniłem je na symbiont i to tam dzieje się magia, czyste środkowe, błyszczące troble i dobry bas. Dobra robota Blizwoif 👍🤘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Bardzo dobra słuchawka, małe pudełko, proste, piękne. Był w doskonałej pracy, bardzo dobrze zapakowany i z niewielką opłatą. Problemem jest tylko małe opóźnienie, które istnieje, tak, to jest niezaprzeczalne, ale wszystko idzie dobrze! Gratulacje dla sprzedającego i gratulacje dla Banggood! To mój czwarty zakup i nigdy nie miałem żadnych problemów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Ładna słuchawka. Pasuje do ucha. Jeszcze ich nie przetestowałem. Jego dźwięk jest dobry. Przy maksymalnej objętości staje się ogłuszający (jeszcze bardziej, gdy widzisz ich rozmiar). Mikrofon jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Przybyło dobrze zapakowane i w idealnym stanie. Dobry zestaw słuchawkowy i w ramach oczekiwania na koszt/korzyść. Nie używam od bardzo długiego czasu, więc nie mam sposobu na ocenę trwałości baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Dobra jakość dźwięku i połączenia, sprawa jest metalowa i czuje się odporna, namierzanie było złe, gdy przyjechało do kraju, musiałem go szukać z drugiej strony, aby wiedzieć, że już dotarł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 661
    • Ft13 430
    • Ft19 039
    • Ft11 599
    • Ft7 935
    • Ft6 714
    • Ft7 630
    • Ft10 896
    • Ft9 156
    • Ft11 293
    • Ft7 755
    • Ft13 397
    • Ft10 222
    • Ft8 811
    • Ft20 801
    • Ft13 125
    • Ft14 102
    • Ft8 240