Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1207)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1207)
    • 5 Star(1093)
    • 4 Star(97)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2022

    Wyśmienita słuchawka! 🥰 ma dobrą jakość dźwięku! Jestem bardzo zadowolony! Kiedy obróciłem się po lewej stronie, nie działa, ale zostawiłem go naładować na chwilę, a kiedy zrobiłem połączenie ponownie, to było natychmiast! Odsunąłem ich oboje od sprawy i już nawiązali kontakt, idealny 😁😁😁😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Zamówiony z Chin na Węgry. Dotarł w 13 dni kalendarzowych. W idealnym stanie, brzmi nieźle. To był dobry wybór. Jest wyposażony w kabel ładowarki i 2 pary słuchawek zastępczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    adorei o produto tinha comprado um fone da outra marca não gostei dei para o meu filho e já tinha olhado esse muito tempo tava namorando ele e agora comprei essa marca é muito boa recomendo para qualquer um que quiser comprar não vai ficar na mão

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Przybyli w dobrym stanie. Działa doskonale. dobra jakość dźwięku i silna głośność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Niesamowite telefony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    chegou bem rápido, embalagem lacrada, gostei, ainda não testei, chegou sem bateria, se for igual ao 7 e bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Kupiłem poprzednią wersję i dostałem je dla kogoś na prezent, są idealne, dźwięk jest mocny i głośny, bardzo dobra jakość, bateria działa bardzo długo i po wrzuceniu ich do wody nadal działają!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Paczka, jeśli się trochę spóźnię, ale warto było czekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    These things are awesome! better than many other pairs that cost way more. very good bass sound!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Tak..są dobre. Bateria długo działa. Jakość dźwięku jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$27.99
    • US$36.74
    • US$41.39
    • US$25.69
    • US$29.99
    • US$40.41
    • US$99.99
    • US$69.29
    • US$23.09
    • US$49.65
    • US$45.99
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$45.55
    • US$33.34
    • US$15.99
    • US$22.79