Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(217)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(217)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/06/2021

    Moje ucho jest bardzo małe, ale słuchawka świetnie pasuje! Poza tym, jest dość ciasno jak na bieganie. Budowa jest dobrej jakości i nie udało się kilka razy, łączność z moim zegarkiem jest dobra i z komórką i komputerem jest świetna. Bateria działa bardzo dobrze, ale zdaję sobie sprawę, że jeden wydaje więcej niż drugi. Dźwięk jest dobry i głośność. Kiedy przychodzi czas, aby umieścić w polu, dba o to, czy jest dobrze zamontowany, czy nie będzie się ładował. Jednym z minusów jest brak wskaźnika poziomu baterii w pudełku i awarii dźwięku, które czasami się zdarzają. Bardzo szybka dostawa! Polecam sklep.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Super szybki sprzedawca! Kupił dzień 15 i nadszedł 30. Więc zajęło to 15 dni z Chin do Minas Gerais. Po wielu godzinach użytkowania czujesz się nieswojo za uchem, ale nic, co sprawia, że żałujesz zakupu, jest po prostu niewygodne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Super zadowolony ze słuchawek, jakość materiału, 10 komfort, pasuje dobrze do ucha i nie spada w ogóle. Przybyło bardzo dobrze zapakowane. Jego dźwięk jest świetny i na 50% jest już głośny, zaskoczył mnie

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Świetne sportowe słuchawki z Blitzwolf. Muszę polecić tego typu słuchawki każdemu, kto lubi biegać lub inne sporty były dołączone słuchawki jest koniecznością. Jakość dźwięku jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    produto muito bom, graves bons, não excelente mais bom, acabamento do case muito bom, e o encaixe na orelha é muito bom. usar pra ver no dia a dia. entrega em 26 dias corridos até o espírito santo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Najlepsze słuchawki nauszne na siłownię.Miałem problem z innymi słuchawkami spadającymi, ale te są idealne.Noszę podczas robienia skakania i pozostają na uchu.Dobra głośność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo dobre słuchawki. Dźwięk jest na bardzo dobrym poziomie. To samo pokrycie. Jakość wykonania na doskonałym poziomie. Mam tylko zastrzeżenia co do delikatności zawiasów w walizce. Bałbym się wrzucić go bezpośrednio do plecaka lub kieszeni. Wykonanie słuchawek jest na najwyższym poziomie! Nie mam nic przeciwko rozmowam. Używam go też do grania na PC. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Bardzo szczęśliwy dla mojego produktu, aby dotrzeć prawo i pakowane telefon i jakość dźwięku i są doskonałe i inny poziom super moje oczekiwania po raz trzeci kupić produkt blitzwolf do bangood. Bardzo się cieszę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Bardzo dobrze dla moich uszu, że każdy inny zestaw słuchawkowy z wielką łatwością opada. Ale jakość dźwięku nie jest tak dobra jak 1/3 (Lenovo QT81 TWS bluetooth 5.0 Słuchawka LED Power Display 1200mAh) To, co kupiłem wcześniej, I co niestety nie mogłem naprawić w uszach w żaden sposób jest kwestią budowy :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Moje pierwsze, które kupiłem były idealne i zachęcały mnie do kupienia drugiej pary. Niestety, druga para ma uszkodzoną elektronikę, a prawa słuchawka czasami pęka. Żeby ich oskarżyć, sprawa musi być napędzana przez cały czas. Sam, po ładowaniu, wyładowuje. LED nie gasną ani nie mrugną. Drugi zaup bardzo mnie zasmucił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 560
    • Ft16 404
    • Ft6 924
    • Ft4 733
    • Ft9 468
    • Ft8 205
    • Ft30 627
    • Ft5 102
    • Ft10 570
    • Ft13 572
    • Ft6 560
    • Ft4 417
    • Ft9 841
    • Ft86 417
    • Ft7 258
    • Ft20 780
    • Ft14 583
    • Ft6 311