Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(139)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(139)
    • 5 Star(125)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Produkt może jest dobry, ale z dużym, ale... nie pasuje do stoiska tej samej marki -BlitzWolf BW-TS5 i to jest unbelievable...!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    доставка порівняно з іншими товарами цього виробника довговата. сама зарядка працює, через тонкий чохол не тримається без чохла тримається досить сильно за швидкість заряду не скажу ще не заряджав100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Kupiłem tę bezprzewodową ładowarkę jako prezent dla krewnego. Z tego, co mi powiedziano, to dobrze wykonuje swoją pracę, bez problemów. Czas dostawy był dobry, to trwało 17 dni, aby paczka została dostarczona do moich drzwi przez kuriera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    I'm charging the phone, it charges well, I don't know if it's fast and effective, the durability is still waiting for time. delivery on schedule. Good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Produkt został wysłany w dniu 02/11/21, i dotarł do mnie w Bahia w dniu 25/11/21 Nie byłem opodatkowany. Samo w sobie ładowarka wydaje się być dobra, wszystko dotarło tak, jak jest na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Szybka dostawa do Niemiec - 3 dni! Bezpośrednia dostawa z UE bez podatku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Doskonały produkt, który nie ma jeszcze konkurencji, doskonała opłata dla właścicieli iphone 12 i wyżej z Apple Watch. Muszę ciągnąć ze sobą dwa różne ładunki, bo mam jeden.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo silny magnes (nawet lepszy niż Apple), jeszcze nie próbowałem ładowania, ale myślę, że będzie to dobre, jak wiem z mojego doświadczenia z produktami BlitzWolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Odebranie było szybkie. Dzięki, Panjudid

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Dobra jakość, dla iPhone 13.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$17.31
    • US$26.55
    • US$35.79
    • US$25.40
    • US$13.79
    • US$39.99
    • US$12.69
    • US$17.31
    • US$25.40
    • US$23.09
    • US$36.99
    • US$14.99
    • US$14.99
    • US$69.99
    • US$27.99
    • US$26.99
    • US$15.99