Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(215)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(215)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Produkt może jest dobry, ale z dużym, ale... nie pasuje do stoiska tej samej marki -BlitzWolf BW-TS5 i to jest unbelievable...!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Pedido feito dia 24/04 e recebido 16/05, entrega rápida! Tenho outro produto da Blitzwolf que estou satisfeito, esse parece seguir a mesma qualidade. O imã é bem forte. Ainda testarei o carregamento.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Przybyli w niecały tydzień. Ładowarka działa świetnie zarówno z moim iPhone'em, jak i zegarkiem Apple. Magnes jest silny i trzyma mój telefon zawieszony bez żadnych problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    доставка порівняно з іншими товарами цього виробника довговата. сама зарядка працює, через тонкий чохол не тримається без чохла тримається досить сильно за швидкість заряду не скажу ще не заряджав100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Maksymalna moc Iphone 12 wynosiła 9w. Jak normalne bezprzewodowe ładowanie. Pojawia się animacja Magsafe, ale za pomocą zasilania jako regularne ładowanie QI. Testowany na różnych zasilaczach 36w i 65w.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Kupiłem tę bezprzewodową ładowarkę jako prezent dla krewnego. Z tego, co mi powiedziano, to dobrze wykonuje swoją pracę, bez problemów. Czas dostawy był dobry, to trwało 17 dni, aby paczka została dostarczona do moich drzwi przez kuriera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Produkt został wysłany w dniu 02/11/21, i dotarł do mnie w Bahia w dniu 25/11/21 Nie byłem opodatkowany. Samo w sobie ładowarka wydaje się być dobra, wszystko dotarło tak, jak jest na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Poręczny kabel ładowarki magnetycznej, który będzie również ładować zegarki Apple lub cokolwiek innego, co może ładować bezprzewodowo, Należy pamiętać, że może on wykonywać tylko jedną funkcję ładowania na raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Idealnie ładują urządzenia niemagnetyczne...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    I'm charging the phone, it charges well, I don't know if it's fast and effective, the durability is still waiting for time. delivery on schedule. Good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$20.69
    • US$14.99
    • US$36.99
    • US$17.31
    • US$39.99
    • US$26.44
    • US$63.24
    • US$35.99
    • US$559.00