Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(886)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(886)
    • 5 Star(817)
    • 4 Star(62)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Wow, ta ładowarka jest świetna! Szczególnie podoba mi się fakt, że baza jest bardzo szeroka, więc nie musisz się bawić, żeby twój iphone się ładował. Połóż to gdziekolwiek i ładuj się. Wielokolorowe diody są też ładne. I gumowe stopy też! I jest cienki! W skrócie, jest o wiele lepszy niż wiele innych, których próbowałem. W zestawie znajduje się kabel USB-C. Porównanie wielkości jest z iphone 8.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Bardzo zadowolony z zakupu. To naprawdę jest szybka bezprzewodowa ładowarka. Oczywiście nie ładuje się tak szybko, jak ładowanie kabla, ale chroni port ładowania przed takim użytkowaniem, więc mi to nie przeszkadza. Paczka była trochę poobijana, ale foki były nietknięte. Czekam na BW S16, bo mój dołączony do pudełka czarny Samsung super szybka ładowarka nie będzie go zasilać z jakiegoś powodu, ale starsze białe, adaptacyjne szybkie ładowarki będą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Arrived today. Packaging seems a little mishandled. Blitzwolf product again of excellent packaging, quality and working like a charm! I expected the EU Priority shipment to be delivered a bit earlier though.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobry produkt, sprawny. Używam HUAWEI P30 Pro do telefonu. Denerwujące jest to, że sygnał, że telefon jest ładowany, jest nadal zapalony, więc przeszkadza mi to przy łóżku i nie mogę z niego skorzystać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Bardzo dobry produkt jak wszystkie produkty Blitzwolf. Ładowanie nie jest tak szybkie jak ładowarka, ale jeśli jest używane ze źródłem 20W, ładowanie jest zadowalające.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Μια χαρά κάνει την δουλειά του το χρησιμοποιώ σε samsung galaxy s8 γιατί έχει χαλάσει το Type-C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Ładny, mały gadżet.Zielony lub niebieski pierścień świeci w ciemności, ale jest przyciemnionym światłem, więc jest dobry.W trybie czuwania cosumuje 0,5W, więc biorąc pod uwagę ekologię to strata energii.Ładowanie jest Dość wolno, około 1-1,3A max.Jest dobry dla baterii telefonu, ale nie dla środowiska, ponieważ zamienia dużo energii w tylko ciepło. Ale nie rozgrzewa się podczas ładowania. Klasyczne ładowarki są o wiele wydajniejsze. Więc twój wybór. Nie jestem fanem bezprzewodowego ładowania, ale to ciekawe i ładne urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Wszystko w porządku. Wygląda na to, że to zadziała przez jakiś czas. Bardzo przenośny i ładny design. Dostałem go z Europe Swearhouse w 5 dni roboczych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    dugo je trebalo da stigne

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Dobrze wyglądający i szczupły projekt. Anty-poślizgowe stopy są naprawdę przydatne. Poród był dziwny. Zamówiłem go z magazynu CZ do miejsca w CZ, ale dostawa trwała naprawdę długo (nawet dłużej niż z CN), a paczka dotarła z DE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 051
    • Ft29 623
    • Ft5 188
    • Ft8 107
    • Ft4 229
    • Ft6 104
    • Ft9 872
    • Ft14 456
    • Ft4 580
    • Ft8 107
    • Ft3 524
    • Ft10 578
    • Ft6 104
    • Ft7 326
    • Ft22 288
    • Ft5 188
    • Ft7 631
    • Ft24 426