Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(486)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(486)
    • 5 Star(453)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2020

    Καλή βάση ασύρματης φόρτισης , φαίνεται αρκετά ποιοτική , φορτίζει με μέτρια ταχύτητα φόρτισης φυσικά σαν έναν κανονικό φορτιστή πρίζας με 5v/2A έξοδο ρεύματος .Στα αρνητικά του η θύρα micro usb του που κάλιστα θα μπορούσε να είναι type-c και η χαμηλή ισχύς του (10w max ) Προτίμηστε κάτι πιο δυνατό με περισσότερα watt για να είστε ευχαριστημένοι

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Доставка со склада РФ три дня до М.О. Всё соответствует описанию. Включил зарядка пошла.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Paczka jest całkiem dobra. Ładowarka jest na rękę. Jednym z minusów jest to, że używa micro USB do podłączania się do ładowarki. USB C byłoby mile widziane. Całkiem nieźle. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Bardzo dobra jakość tekstury bardzo dobrze ładowanie bardzo szybko polecam do 100 0 tego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobrze. Sprawdzone i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Ładny produkt z bardzo dobrą ceną... Ładuje moje P40 pro trochę wolno... ale dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Ładowarka działa dobrze, ale mam wrażenie, że jest bardzo wolna. Mój telefon obsługuje ładowanie 10W, ale znacznie wolniej niż kabel 15W szybkie ładowanie. Góra zbiera trochę kurzu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Przedmiot jest w porządku, był w pudełku premium dobrze zapakowany. Dostawa trwała prawie 2 miesiące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Konstrukcja i rozmiar gudu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Muito bom! Ładuj szybko i skutecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 323
    • Ft6 176
    • Ft7 103
    • Ft8 562
    • Ft9 575
    • Ft3 087
    • Ft3 921
    • Ft6 176
    • Ft3 921
    • Ft4 323
    • Ft5 249
    • Ft7 721
    • Ft9 266
    • Ft3 396
    • Ft22 552
    • Ft5 348
    • Ft9 149
    • Ft4 267