Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    ...ένα ακόμη εργαλείο για καθημερινή χρήση νύκτας και για απολύμανση με UV.. καλή ποιότητα υλικών με καλώδιο φόρτισης και θήκη αποθήκευσης..... επειδή είναι δύσκολο να γνωρίζεις την δράση της UV ακτινοβολίας.... εμπιστεύεσαι εταιρία......

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Prawdę mówiąc, nie jestem ekspertem i nie mogę stwierdzić, że to urządzenie działa w 100%, bo żeby to zrobić, musisz przynajmniej pójść do laboratorium i zbadać mikroskopy, zrobić badania. Ale rozumiejąc znaczenie kwarcu i sterylizacji (pośrednio związane z medycyną), zamówił to urządzenie na wszelki wypadek do dodatkowych środków zapobiegawczych! To na pewno nie będzie zbyteczne. Działa jasne i proste, dobra autonomia i wygodna, kompletna torba. Montaż jest trochę napompowany, ale nic nie spada z 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Przesyłka bardzo szybka i dobrze zapakowana. Pakiet zawiera podręcznik użytkownika w 6 językach, kabel do ładowania i pokrywę do przechowywania. Bardzo dobry produkt. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • johnsv2
    GR
    16/04/2021

    Wszystko ok.... kiedy naliczę to źle napiszę recenzję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Wydaje się dobrą jakością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    buen producto, le faltó protección en el paquete, pero todo funciona ok, buenos materiales, viene con funda de transporte, demoro 20 días hasta Perú

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Przybywam za 20 dni do Peru, dobre materiały, z kaburą transportową, działa ok, ale nie możesz sprawdzić, czy 10 sekund wystarczy, by unieruchomić bakterie i wirusy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Doskonały produkt, Luminosita doskonały, Rada dla wszystkich, którzy chcą kupić winogrona na sterelizze wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Wszytsko ekstra...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Dobry produkt, ale nie mogę potwierdzić, czy działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 873
    • Ft6 957
    • Ft12 478
    • Ft8 623
    • Ft5 884
    • Ft4 444
    • Ft6 620
    • Ft6 250
    • Ft6 250
    • Ft4 412
    • Ft2 571
    • Ft4 629
    • Ft9 563
    • Ft2 571
    • Ft19 865
    • Ft8 827
    • Ft10 299
    • Ft3 393