Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(160)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Urządzenie odkażające lampy UVS na prawo i lewo, czy jest dezynfekujące, nie wiem, ale zaufałem Blitzwolfowi! który ma bardzo wysokiej jakości produkty i do tej pory mi nie zaprzeczył. Jest wystarczająco duży, by zmieścić twój telefon Kluczyki, portfel czy cokolwiek chcesz. To przyszło zbyt szybko z Chin w mniej niż 10 dni, dziękuję bardzo Bangood!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Doskonałe urządzenie do sterylizacji ze światłem UVC. Jest w stanie zmieścić portfele, komórki, telefony bezprzewodowe, każdy pilot i klucze. Zasilany przez port mikrousb. Jakość Blitzwolfa. Jest też opcja aromaterapii, jeśli chcesz dać perfumy z olejkiem mineralnym do swoich przedmiotów. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Dobrze wykonane, wraz z mikro- USB i салфетка. pudełka z mocnego kartonu, wewnątrz - miękkie plastikowe gniazdo do sterylizatora, kabla i салфетки. Jest krótka instrukcja w 7 językach (brak rosyjski) i talon gwarancji na rok (data otwarta). Blokowanie UV z otwartą pokrywą, oświetlenie przycisku podczas pracy, uruchomienie alarmu dźwiękowego (1 zdjęcie) i koniec działania (2 zdjęcie) - wszystko działa. Zużycie prądu w pracy UV (nie sprawdzano smaku) przy włączeniu 0,34 A, następnie 0,79...0.8 A. Byłem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Działa prawidłowo. 20 dni do przybycia. Jest duży. Dołączam zdjęcia do pomiarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    Wydaje się, że jest dobrze. - Jeszcze nie przetestowano. Kabel micro usb (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Nie mogę potwierdzić, czy to jest skuteczne, ale oba światła są włączone, i jeśli otworzę górę, zgasną po minimalnym opóźnieniu. Koniec programu jest wskazany przez pikujący dźwięk. Jeśli go otworzę i zrestartuję po zamknięciu, zrestartuje się za pięć minut. Jeszcze nie próbowałem aromatycznej części, ale teraz, gdy okres maskowania się znowu zaczyna, też ją przetestuję. Telefon 6,5" pasuje wygodnie. Doskonale nadaje się do dezynfekcji okularów, kluczy i innych przedmiotów codziennego użytku. Jest duży, ale podoba mi się ten wygląd. To wszystko jest plastikowe, ale jest dobrze poskładane, nie pluje, nie grzechocze. Otrzymuje moc z mikro usb, może być obsługiwany nawet z powerbanku. Do tego jest chusteczka, która naprawdę wyciera mi okulary, a nie tylko je rozmazuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Jakość Blitzwolfów, 👍👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Nice sterilliser. Works great. Can't really tell if it gets the job done, but I use it every day. This is my second one. Bought it for a friend. Good price, very good built. I would buy it again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    The cleaner looks very nice in appearance, the performance is sufficient, clear buttons, works as it should, cleans mobile phones, watches and gets rid of bacteria. I recommend buying this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DEFIS
    HU
    14/12/2020

    Wygląda na słabszy efekt plastiku, może być bardzo lekki, kruchy w dotyku. Wyglądasz pięknie, estetycznie. Skoro to prezent, obawiam się, że jeszcze go nie próbowałam. Zaskakujące jest moje doświadczenie, że oprócz światła uv, jest dyfuzor aromaterapii, który całkowicie przeoczyłem w czasie zamówienia. Może pomieścić dość duże telefony, nawet dwa na raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$13.95
    • US$15.26
    • US$21.99
    • US$42.72
    • US$46.19
    • US$28.86
    • US$38.10
    • US$42.44
    • US$15.00
    • US$14.99
    • US$40.41
    • US$31.17
    • US$26.55
    • US$32.33
    • US$13.34
    • US$8.07
    • US$29.99