Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Urządzenie odkażające lampy UVS na prawo i lewo, czy jest dezynfekujące, nie wiem, ale zaufałem Blitzwolfowi! który ma bardzo wysokiej jakości produkty i do tej pory mi nie zaprzeczył. Jest wystarczająco duży, by zmieścić twój telefon Kluczyki, portfel czy cokolwiek chcesz. To przyszło zbyt szybko z Chin w mniej niż 10 dni, dziękuję bardzo Bangood!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Doskonałe urządzenie do sterylizacji ze światłem UVC. Jest w stanie zmieścić portfele, komórki, telefony bezprzewodowe, każdy pilot i klucze. Zasilany przez port mikrousb. Jakość Blitzwolfa. Jest też opcja aromaterapii, jeśli chcesz dać perfumy z olejkiem mineralnym do swoich przedmiotów. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DEFIS
    HU
    14/12/2020

    Wygląda na słabszy efekt plastiku, może być bardzo lekki, kruchy w dotyku. Wyglądasz pięknie, estetycznie. Skoro to prezent, obawiam się, że jeszcze go nie próbowałam. Zaskakujące jest moje doświadczenie, że oprócz światła uv, jest dyfuzor aromaterapii, który całkowicie przeoczyłem w czasie zamówienia. Może pomieścić dość duże telefony, nawet dwa na raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Przybył bardzo szybko, dobrze spakowany... Świetny, prosty i bardzo przydatny sterylizator z dyfuzorem aromaterapii... Używałem go na kluczach, smartfonie, maskach... Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    The cleaner looks very nice in appearance, the performance is sufficient, clear buttons, works as it should, cleans mobile phones, watches and gets rid of bacteria. I recommend buying this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Schnell geliefert, Ware entspricht der Beschreibung

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dostarczone szybko, towary są na górze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Bardzo ładny produkt, jest wystarczająco dużo miejsca, aby umieścić duże telefony i inne małe przedmioty, takie jak maski, szczoteczka do zębów, klucze itp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Właściwe wykorzystanie materiałów. Dobre funkcje. Akceptowalna cena. Odpowiednia natura życia. Dobre funkcje. Przydatna jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Όπως το περίμενα, άψογο. Ευχαριστώ Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 916
    • Ft4 400
    • Ft5 658
    • Ft8 174
    • Ft21 792
    • Ft4 494
    • Ft7 624
    • Ft3 802
    • Ft9 809
    • Ft28 635
    • Ft7 988
    • Ft18 521
    • Ft10 168
    • Ft9 441
    • Ft14 464
    • Ft7 988
    • Ft7 592
    • Ft32 689