Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(565)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(565)
    • 5 Star(535)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2020

    Wspaniałe produkty z Blitzwolf, nadal mam sklep Blitzwolf w Brazylii, to moje marzenie i zamierzam sobie uświadomić, że co miesiąc kupuję od 2 do 3 produktów. Wracając do tematu BW-FUN3 i doskonały wybór i doskonale działa z Alexą i Google. Wciąż brakuje mi projektora BW-VP7, który kupiłem i BW-AS3, który nadal zamierzam kupić.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Podoba mi się produkt! Ma dobrą jakość za cenę, jest świetnym aromatyzatorem, a jeśli jest w dużym trybie, to nawet odgrywa rolę nawilżacza. Zakres kolorów nie jest zbyt duży, ale wystarczy. W niektórych kolorach można zobaczyć wnętrze urządzenia, ale tylko wtedy, gdy jesteś zbyt denerwujący, aby się nim przejmować. Istnieją dwa tryby, w których wybierasz, czy zmieniasz kolor automatycznie, czy kolor, który chcesz, ale nie ma możliwości regulacji światła przez aplikację, tylko przez samo urządzenie. Pomimo małej pojemności wody, 400 ml, to więcej niż wystarczy, by wytrzymać kilka godzin. Z drugiej strony, aplikacja jest dość prosta w użyciu, jak na zegar do regulacji działania. Podwózka była bardzo szybka, niecały miesiąc. Wreszcie jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo dobry produkt, dobra jakość wykończenia, ma tylko jeden choć dla każdego, kto nie wyłączy go z gniazdka nigdy nie błyska niebieskiego led, szczerze mówiąc myślę o otwarciu go i wewnętrzne wyłączenie led lub usunięcie pq będzie przeszkadzać w sypialni, Jego światła są ładne, ale nawet jeśli wyłączysz diody, on mruga niebieskim ledem bez potrzeby tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Zajęło to czas, aby dotrzeć z powodu brazylijskiej usługi pocztowej, ale wysyłkę przez witrynę było szybkie. Opakowania były dobrze ugniatane, ale zawartość wewnętrzna nietknięta. Operacja jest cicha i uwalnia sporo pary. Jedynie negatywne punkty (jak dotąd) to: działające zielone światło ledowe pozostaje stale włączone i emituje dźwięk do każdego wysłanego polecenia, co stanowi uciążliwość dla obsługi go w nocy/wczesnej. Jestem do tej pory zadowolony i uważam, że korzyści koszt doskonały. Polecam produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Gyorsan ideért, sérülésmentes állapotban. Tökéletesen működik. Igaz az első beállítások sokáig tartottak de aztán szuperül működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo zadowolony z porządku, po prostu był bardzo przerażony, ponieważ pudełko było zniszczone dzięki Bogu wszystko w środku nie zniszczone, sugeruję lepsze opakowanie dla innych zamówień, bo teraz myślę, że mam szczęście dla nieuszkodzeń 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Idealna integracja z moim systemem domowym. Przesyłka zajęła trochę czasu, ale Aliexpress dał mi kilka razy możliwość anulowania zamówienia. Kiedy pojawi się dyfuzor działa świetnie. Dzięki, Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP4
    GR
    27/03/2021

    Ładny dyfuzor, jest odległy przez telefon, działa w porządku, jedyne wady to to to, że góra nie jest przykręcona jest wyskakująca i jeśli często go używasz w ciągu dnia są krople z pary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Όμορφη συσκευή που αρωματίζει ευχάριστα τον χώρο σου. Εύκολη σύνδεση με WiFi και σύνδεση με Alexa. Λειτουργεί ξεχωριστά και σαν μικρό φωτιστικό δωματίου. Πάρτε καλά αιθέρια έλαια για να έχετε καλό αποτέλεσμα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    To było opóźnione zbyt wiele z braku zapasów, ale po wysłaniu przybył bardzo szybko bardzo zadowolony z operacji do tej pory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 737
    • Ft5 077
    • Ft9 542
    • Ft9 234
    • Ft6 256
    • Ft4 615
    • Ft3 076
    • Ft7 386
    • Ft10 157
    • Ft4 615
    • Ft11 173
    • Ft11 173
    • Ft10 838
    • Ft5 755
    • Ft10 835
    • Ft21 673
    • Ft9 483
    • Ft16 244