Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(610)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(610)
    • 5 Star(578)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Bardzo dobry produkt, dobra jakość wykończenia, ma tylko jeden choć dla każdego, kto nie wyłączy go z gniazdka nigdy nie błyska niebieskiego led, szczerze mówiąc myślę o otwarciu go i wewnętrzne wyłączenie led lub usunięcie pq będzie przeszkadzać w sypialni, Jego światła są ładne, ale nawet jeśli wyłączysz diody, on mruga niebieskim ledem bez potrzeby tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Zajęło to czas, aby dotrzeć z powodu brazylijskiej usługi pocztowej, ale wysyłkę przez witrynę było szybkie. Opakowania były dobrze ugniatane, ale zawartość wewnętrzna nietknięta. Operacja jest cicha i uwalnia sporo pary. Jedynie negatywne punkty (jak dotąd) to: działające zielone światło ledowe pozostaje stale włączone i emituje dźwięk do każdego wysłanego polecenia, co stanowi uciążliwość dla obsługi go w nocy/wczesnej. Jestem do tej pory zadowolony i uważam, że korzyści koszt doskonały. Polecam produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Gyorsan ideért, sérülésmentes állapotban. Tökéletesen működik. Igaz az első beállítások sokáig tartottak de aztán szuperül működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo zadowolony z porządku, po prostu był bardzo przerażony, ponieważ pudełko było zniszczone dzięki Bogu wszystko w środku nie zniszczone, sugeruję lepsze opakowanie dla innych zamówień, bo teraz myślę, że mam szczęście dla nieuszkodzeń 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Idealna integracja z moim systemem domowym. Przesyłka zajęła trochę czasu, ale Aliexpress dał mi kilka razy możliwość anulowania zamówienia. Kiedy pojawi się dyfuzor działa świetnie. Dzięki, Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    27/03/2021

    Ładny dyfuzor, jest odległy przez telefon, działa w porządku, jedyne wady to to to, że góra nie jest przykręcona jest wyskakująca i jeśli często go używasz w ciągu dnia są krople z pary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Świetny dyfuzor z Blitzwolf. BW-FUN3 to nowocześnie wyglądający dyfuzor w stylowym, lekkim wykończeniu drewna. Pojemność 400 ml pozwala na działanie więcej niż 7 godzin. Możesz połączyć się z aplikacją mobilną, aby mieć lepszą kontrolę nad jednostką, czyli kontrolowanie wielkości natrysku, kolorów zarówno statycznych, jak i rowerowych, włączania/wyłączania itp. Połącz go również z Google Home, Alexa itd. Jedyny problem, jaki doświadczyłem w tej jednostce to to, że wokół jednostki są duże kondensacje, a podstawa jednostki jest dość mokra. Nie jestem pewien, czy to tylko stan pokoju. Zobacz załączone zdjęcia. Poza tym, to piękna jednostka i uzupełni każdy dom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Όμορφη συσκευή που αρωματίζει ευχάριστα τον χώρο σου. Εύκολη σύνδεση με WiFi και σύνδεση με Alexa. Λειτουργεί ξεχωριστά και σαν μικρό φωτιστικό δωματίου. Πάρτε καλά αιθέρια έλαια για να έχετε καλό αποτέλεσμα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Świetny produkt! Brak opcji wyboru koloru podczas tworzenia inteligentnego działania w aplikacji, aby aktywować dyfuzor. Integracja z Asystentem Google działa tylko włączanie i wyłączanie, nie można zmienić koloru przez komendę głosową. Poród był dobry. Nie zapłaciła opłaty podatkowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    To było opóźnione zbyt wiele z braku zapasów, ale po wysłaniu przybył bardzo szybko bardzo zadowolony z operacji do tej pory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 713
    • Ft14 180
    • Ft17 263
    • Ft19 730
    • Ft16 647
    • Ft9 247
    • Ft22 813
    • Ft6 987
    • Ft3 080
    • Ft75 136
    • Ft16 021
    • Ft4 625
    • Ft10 680
    • Ft55 551
    • Ft9 611
    • Ft41 930
    • Ft40 237
    • Ft25 557