Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Świetna słuchawka, idealnie pasuje do uszu. Jakość brzmi trochę niska dla gier, ale wideo i muzyka są bardzo głośne. Pracuje z Dotykiem. Bateria działa długo i ładuje się bardzo szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Наушники доставили за 20 дней. Коробочка с наушниками не мятая, можно как подарок сделать. Качество конечно чувствуется. Сами наушники небольшого размера, их даже не заметно в ушах. Лично у меня держатся хорошо. Качество звука порадовало, даже ощущаются басы. Кейс тонкий, очень удобно при носке в кармане. Мне очень понравились наушники в компактном кейсе.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    {C:$aaccff}Tłumaczenie! Zaskakujące z budową tego prostego telefonu, który pojawił się w 17 dni w Brazylii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo cienka pudełeczko! Niezłe brzmienie i jazda. W moich uszach, by trzymać słabo. :-(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Niesamowite!.. naprawdę mnie zaskoczył! Nowoczesny design, mały, lekki i o wysokiej jakości dźwięku, bardzo dobry! Dostawa trwała 18 dni, bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Dobra jakość dźwięku, dobra jakość dźwięku. Dobra konstrukcja i wygląd. Pudełko było uszkodzone, ale produkt był nienaruszony. Do Portugalii dotarł ponad miesiąc. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Dźwięk może być lepszy, ale jest w porządku do muzyki w autobusie lub do rozmów. Mikrofon jest w porządku. Szybkie łącze przez bluetooth. Wolę używać wyrównatora dźwięku w telefonie, aby uzyskać lepszy dźwięk. W tej cenie Earphpnes są bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Uwielbiałam tę słuchawkę Blitzwolf. Jest bardzo dyskretny w uchu i ładnie pasuje. Bardzo szybko dotarłeś do mojej rezydencji. Nie miałem problemów z połączeniem i połączeniem z Bluetoothem. Polecam zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Mają dobry dźwięk, a na telefonach wyraźnie cię słyszą. Jedyną wadą dla mnie jest to, że pierwszy zestaw nie działał na lewym słuchawce

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Otrzymałem po miesiącu w Pakistanie dźwięk jest dobry nie mają głośność Nie pasuje do ucha prawidłowo myślę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$33.99
    • US$24.48
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$9.99
    • US$16.99
    • US$55.99