Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    To działa perfekcyjnie. Musisz sparować pilota, żeby działał. Odłącz i podłącz lampę, włącz ją i naciśnij 3 ~ 5sek przycisk zasilania w pilot. Lampa miga i jest gotowa Przeczytaj załączoną instrukcję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Very good, very nice as the Blitzwolf products. Unfortunatelly there isn't eu plug so I can't use the lamp. Nice delivery, 4 days to Hungary!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Doskonała jakość/cena. Kup 1 i mogę tylko go polecić, ponieważ jego cena jest najlepsza, regulowana na porę dnia jesteś, światła fabula i kontrola idzie świetnie. Kiedyś miałem bardzo ciężkie aluminium i przyciemniane światło, które dawało dużo ciepła poprzedniego roku (co było warte ponad 100 €) i ten je z ziemniakami. Właśnie kupiłem drugą jednostkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Fast shipping, smooth delivering but I ordered with EU plug, but I have received with chinese. Items looks good, everything works. Only problem with plug.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Wydaje się, że jest to produkt bardzo dobrej jakości. Użyłem go i stwierdziłem, że działa dobrze. Mam nadzieję, że nadal będzie działać poprawnie. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    Nie mogę z niego korzystać w UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Very good product, does not include EU plug. Remote can easily pairing See you instruction.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Genialistyczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    ok funguje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Bardzo dobry produkt, okręg, tworzy przytulną atmosferę. Nie obejmuje baterii i wtyczek UE. Zdalne sterowanie łatwo sparowane, postępuj zgodnie z instrukcjami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$66.71
    • US$124.73
    • US$67.49
    • US$34.99
    • US$129.35
    • US$85.65
    • US$117.80
    • US$63.51
    • US$137.35
    • US$63.51
    • US$128.19
    • US$61.20
    • US$123.57
    • US$87.77
    • US$138.59
    • US$120.11
    • US$1,599.99