Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(213)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(213)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2021

    Zamówiłem lampę jako alternatywę dla niemieckiego producenta. Dotarł bezpiecznie zapakowany, a dostawa z podobozu CZ zajęła 2 dni robocze. Jakość lampy jest najwyższa w cenie. Montaż odbywa się w kilku krokach. Wystarczy 4 Małe śruby z zamkniętym w zakręcie. Nadal zauważalne jest również wymienne stopy kleju do niego są i pierwsze śruby. Jest z nim również poniekąd zrozumiała instrukcja niemiecka. Kabel połączeniowy ma również wystarczającą długość ok. 1,2 m. Lampa jest bezpieczna i nie musisz się martwić, że spadnie z powodu ciężkich stóp. Nie ma baterii do pilota. Zdalne sterowanie reaguje na zwolnienie, a nie naciśnięcie, ale można się do tego przyzwyczaić. Światło można również przyciemnić od światła Księżyca do bardzo jasnego. Wniosek: nie dostaniesz więcej lampy w cenie. A operacja jest również bardzo łatwa. I to działa bez aplikacji i zapytania lokalizacji. bardzo ładne Blitzwolf odwalił tam kawał dobrej roboty.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Lampa jest piękna. Bardzo elegancki i pasuje do każdego rodzaju mebli. Bardzo jasny i masz dużo zabawy z jego efektów oświetleniowych. Zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Działa świetnie i jak opisano.. Zużywa od 2W do 20W, o ile pamiętam... W zależności od jasności i kolorów. Chociaż naprawdę powinni zrobić aplikację, ponieważ byłoby to łatwiejsze do wyboru odpowiedniego ustawienia, zamiast przełączać je jeden po drugim. Ale całkiem wiele, więc jest pozytywny., i kolor biały jest dobry jasne Qhite, a nie kolor poilluted jak inne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Chłodny produkt o silnym świetle. Prosty, przejrzysty design, dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Lamp looks nice, work like it should only package was poor and some parta were loose inside. But it's easy to assemble and have some spare parts like rubber leg support and tiny screws.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Jest to wspaniałe oświetlenie na rogu w pobliżu telewizora, a podczas oglądania telewizji daje poczucie odpoczynku. Wszystko jest w porządku. Przesyłane bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Kształt dobrze pasuje w każdym kącie. Światło można regulować w sposób ciągły. Budowa jest bardzo prosta i wykonana w mniej niż 5 minut. Wykonanie jest bardzo dobre, chyba że pilot mógłby być trochę lepszy. Istnieje niezliczona ilość trybów na każdą okazję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    To jest po prostu niesamowite!!!!!! Na pewno wkrótce kupię kolejny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Tudo muito bom!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$124.73
    • US$104.43
    • US$118.95
    • US$117.80
    • US$106.09
    • US$119.59
    • US$129.35
    • US$120.11
    • US$99.99