Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2021

    Zamówiłem lampę jako alternatywę dla niemieckiego producenta. Dotarł bezpiecznie zapakowany, a dostawa z podobozu CZ zajęła 2 dni robocze. Jakość lampy jest najwyższa w cenie. Montaż odbywa się w kilku krokach. Wystarczy 4 Małe śruby z zamkniętym w zakręcie. Nadal zauważalne jest również wymienne stopy kleju do niego są i pierwsze śruby. Jest z nim również poniekąd zrozumiała instrukcja niemiecka. Kabel połączeniowy ma również wystarczającą długość ok. 1,2 m. Lampa jest bezpieczna i nie musisz się martwić, że spadnie z powodu ciężkich stóp. Nie ma baterii do pilota. Zdalne sterowanie reaguje na zwolnienie, a nie naciśnięcie, ale można się do tego przyzwyczaić. Światło można również przyciemnić od światła Księżyca do bardzo jasnego. Wniosek: nie dostaniesz więcej lampy w cenie. A operacja jest również bardzo łatwa. I to działa bez aplikacji i zapytania lokalizacji. bardzo ładne Blitzwolf odwalił tam kawał dobrej roboty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Kształt dobrze pasuje w każdym kącie. Światło można regulować w sposób ciągły. Budowa jest bardzo prosta i wykonana w mniej niż 5 minut. Wykonanie jest bardzo dobre, chyba że pilot mógłby być trochę lepszy. Istnieje niezliczona ilość trybów na każdą okazję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Fun lights, colors are really good. Remote is easy if not touchy. Just know the white is not bright enough to replace a lamp, but definitely would buy again. (if I didn’t already buy two 😉)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Działa bardzo dobrze i łatwo jest wybrać kolory lub wprowadzić w tryb automatyczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Robi na nim naprawdę cenne wrażenie. Zdalne sterowanie na początku mylą, ale wiele funkcji / gradientów kolorów możliwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Wątły materiał, został uszkodzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Lampa jest całkiem fajna. Poświęcił dużo czasu, aby rozpakować wszystkie folie, w które jest zapakowany. Tryby „automatyczne" są całkiem ładne - są miłe, aby patrzeć na 1-2 minuty, ale jeśli nie urządzasz przyjęcia lub coś, to jest zbyt rozpraszające, i szczerze mówiąc, prawdopodobnie przysporzyłoby ci bólu głowy. Szkoda, że nie ma go w bieli, a także z telefonem APP. Zdalny jest trochę gówniany (bez dotykowych zwrotów), trudno wybrać kolor, który chcesz. Ogólnie rzecz biorąc, 9/10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Oryginalna lampa. Wysoko wykonane, przyjemne materiały, brakuje tylko zegara do wyłączenia. Pierwszy kupiony przestał działać po dwóch miesiącach. Zmieniona za darmo i szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Jak opisano. Piękne jak estetyka i funkcjonalność. Niewystarczająca jasność, jeśli chcesz używać go jako lampy do pomieszczeń (nawet w przypadku światła miękkiego, powiedziałbym, że jest zbyt miękkie, zwłaszcza w mniej oświetlających kolorach). Myślałem, że użyję go jako lampy w salonie, zdecydowałem się na użycie w pozycji poziomej (używając tylko pręta LED) do oświetlenia tyłu telewizora. Dla tej funkcji wystarczy zwykły pasek LED kupiony w rolce, ale jestem zadowolony, i w razie gdybym zawsze mógł zmienić ich cel i użyć go w pokoju, gdzie mniej światła może wystarczyć... (aby zrozumieć jasność, 55-calowy telewizor, w pokoju z wyłączonymi światłami, bardziej oświetla)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bardzo dobra robota, dużo trybów, jakości materiałów. Niezbyt wygodny pilot.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 220
    • Ft37 761
    • Ft37 410
    • Ft25 091
    • Ft16 739
    • Ft26 920
    • Ft22 376
    • Ft12 107
    • Ft77 623
    • Ft2 588