Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2021

    Jeśli są to dobre aparaty słuchowe, spodziewałem się trochę więcej od blitzwolf, można kupić coś podobnego za niższą cenę, w zakresie wydajności dla gier spełnia to, co obietnice są dobre (na PC one również idą świetnie), pod względem jakości dźwięku jako muzyka, Puff pozostawia wiele do życzenia (pamiętaj, że nie jest on skierowany do tego sektora). Ogólnie polecam je, jeśli tylko chcesz ich użyć do gry.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Genialne! Nauszniki najwyższej klasy do użytku wewnętrznego to do gier lub po prostu chłodzenie słuchania muzyki, dźwięk jest bardzo imponujący zwłaszcza w tym przedziale cenowym! Dodam, że nie polecam ich na sport lub siłownię, ponieważ są lekko masywne. Ogólnie bardzo pod wrażeniem i bardzo łatwe do podłączenia do urządzeń włączonych do Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Słuchawki TWS dotarły bardzo szybko do uzgodnionego miejsca odbioru. Było bardzo dobrze spakowane i przybyło bez szkody. Telefony zostały wysłane do mnie na darmową próbę po zarejestrowaniu się na stronie Banggood. Była już prawie pełna. Wyjąłem go z pudełka i zapłaciłem do komórki, co było bardzo proste i szybkie do zrobienia. Słuchawki działają dobrze i mogę używać go w obie strony - do słuchania muzyki lub do dzwonienia przez komórkę To raczej samll i światło. Wygląda na wysoką jakość, jak wszystkie produkty Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Przesyłka do regionu Charków. 16 dni od momentu zamówienia МистЕкспрес. Pakowanie prostego pakietu, ale wszystko jest doskonałe. Ładowanie z w pełni naładowanego przypadku 2 razy i w bilansie 30%. Czas pracy wynosi 7 godzin przy 45-60% (w większości 55%, idealny do słuchania). Myślałem, że będzie cięższy. Kontrola, choć czuciowa, jest dość chotyczna i nie ma prawie żadnych fałszywie pozytywnych, ponieważ czujnik jest zlokalizowany, więc prawie niemożliwe jest nieumyślne zranienie go. O trybie gry (podwójne naciśnięcie przycisku w górze) i głośności obudowy akumowej nieco później. Wynik: doskonały w dźwięku i grze w uszach czasowych z raczej wygodnym lądowaniem (chociaż mało donosowych siedzi mi wygodnie w uszach ).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Przybył w 26 dni roboczych Brazylia/Święta RN. Słuchawka jest doskonałą jakością. Głośny i czysty dźwięk, doskonała akustyka, poważne są TOP. Wykończenie i opakowanie Wspaniałe jak produkty BlitzWolf. Najlepsze słuchawki Bluetooth, jakie kiedykolwiek miałem. Możesz kupić to, czego nie będziesz żałować. Bezbłędne wykończenie, bardzo wygodne i jędrne na uchu. Gratulacje BlitzWolf i Bangood za jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    La verdad que he quedado totalmente impresionado, una calidad muy buena y aparte enfocado a los gamers de móvil, muy chulos y con muchos detalles, me encanta

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Produkt przyszedł dobrze, bardzo dobry, jakość dźwięku jest bardzo dobra, a także wysoka głośność! Opóźnij minimalny po aktywacji trybu gracza, a następnie jest to zatwierdzone w mojej wizji!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Som limpo, graves bem presentes, Delay quase 0 👏 muito bom! Satisfeito com mais um produto BlitzWolf!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Miałem problemy z połączeniem na PC ciągle zawodzi, ale w komórce działał normalnie, dobry dźwięk!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Excelente produto, fiquei muito feliz com a qualidade do som e o conforto do encaixe no ouvido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 832
    • Ft6 472
    • Ft11 405
    • Ft10 323
    • Ft13 529
    • Ft4 314
    • Ft6 657
    • Ft20 347
    • Ft14 242
    • Ft18 497