Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2021

    Jeśli są to dobre aparaty słuchowe, spodziewałem się trochę więcej od blitzwolf, można kupić coś podobnego za niższą cenę, w zakresie wydajności dla gier spełnia to, co obietnice są dobre (na PC one również idą świetnie), pod względem jakości dźwięku jako muzyka, Puff pozostawia wiele do życzenia (pamiętaj, że nie jest on skierowany do tego sektora). Ogólnie polecam je, jeśli tylko chcesz ich użyć do gry.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Genialne! Nauszniki najwyższej klasy do użytku wewnętrznego to do gier lub po prostu chłodzenie słuchania muzyki, dźwięk jest bardzo imponujący zwłaszcza w tym przedziale cenowym! Dodam, że nie polecam ich na sport lub siłownię, ponieważ są lekko masywne. Ogólnie bardzo pod wrażeniem i bardzo łatwe do podłączenia do urządzeń włączonych do Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Przesyłka była bardzo szybka. Parowanie i synchronizacja było łatwe. (używane w instrukcji) Są bardzo głośne w porównaniu do kabli, a bas jest naprawdę ciężki. Ogólnie dobra jakość dźwięku za niską cenę. Twoje urządzenie powinno mieć również Bluetooth 5.0, w przeciwnym razie dźwięk nie zostanie zsynchronizowany w grach, jest trochę inaczej. Przyciski dotykowe są bardzo wrażliwe, więc nie powinieneś nosić kapelusza, który przechodzi przez uszy. Istnieje możliwość przełączania ich w tryb gry, z którego zawsze korzystam, nawet jeśli po prostu słucham muzyki. Czas baterii jest miły, po około 4 godzinach w trybie gry nie został wyłączony. Żywotność baterii może być trochę więcej, ale za cenę i dźwięk, który jest nadal świetny, nie spodziewałem się zbudować powerbanku w przypadku. Lubię ich 👍🏻

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Jestem zadowolony z mikrofonu zewnętrznego, jak na razie jest to najlepszy mikrofon słuchawkowy Bluetooth pod względem (jeśli skończyłeś mikrofon, naciśnij MFB). Uwielbiam basy, które w nim są. Raspberry Pi 4, Huawei P Smart 2019 i Lenovo G510 rozpoznaje bez żadnych problemów, a funkcje sterowania działają dobrze na Androidzie (nie wypróbowałem na innych urządzeniach). że światło słuchawek można wyłączyć (nie światło przypadku). Nie jest wodoodporny, ale nie potrzebuję go. Obietnica jest taka, że opóźnienie wynosi 0,04s i wydaje się być dobre. Rozmiar obudowy wynosi w przybliżeniu D72.5mm x 31,5mm. Kodek Bluetooth to AAC, co za takie pieniądze myślę, że jest w porządku. Na początku myślałem, że mam wadliwy produkt, bo mimo, że włożyłem jedną z słuchawek do futerału, to wciąż się to działo, ale nie wiedziałem, że sprawa musi być zamknięta, aby ją wyłączyć. Teraz wiem i jestem całkowicie zadowolony, w końcu mogę wykonać telefon bez rąk i bez rąk, a jeśli chcę po prostu słuchać muzyki, to nie mam mikrofonu w uchu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Słuchawki TWS dotarły bardzo szybko do uzgodnionego miejsca odbioru. Było bardzo dobrze spakowane i przybyło bez szkody. Telefony zostały wysłane do mnie na darmową próbę po zarejestrowaniu się na stronie Banggood. Była już prawie pełna. Wyjąłem go z pudełka i zapłaciłem do komórki, co było bardzo proste i szybkie do zrobienia. Słuchawki działają dobrze i mogę używać go w obie strony - do słuchania muzyki lub do dzwonienia przez komórkę To raczej samll i światło. Wygląda na wysoką jakość, jak wszystkie produkty Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Przesyłka do regionu Charków. 16 dni od momentu zamówienia МистЕкспрес. Pakowanie prostego pakietu, ale wszystko jest doskonałe. Ładowanie z w pełni naładowanego przypadku 2 razy i w bilansie 30%. Czas pracy wynosi 7 godzin przy 45-60% (w większości 55%, idealny do słuchania). Myślałem, że będzie cięższy. Kontrola, choć czuciowa, jest dość chotyczna i nie ma prawie żadnych fałszywie pozytywnych, ponieważ czujnik jest zlokalizowany, więc prawie niemożliwe jest nieumyślne zranienie go. O trybie gry (podwójne naciśnięcie przycisku w górze) i głośności obudowy akumowej nieco później. Wynik: doskonały w dźwięku i grze w uszach czasowych z raczej wygodnym lądowaniem (chociaż mało donosowych siedzi mi wygodnie w uszach ).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Przybył w 26 dni roboczych Brazylia/Święta RN. Słuchawka jest doskonałą jakością. Głośny i czysty dźwięk, doskonała akustyka, poważne są TOP. Wykończenie i opakowanie Wspaniałe jak produkty BlitzWolf. Najlepsze słuchawki Bluetooth, jakie kiedykolwiek miałem. Możesz kupić to, czego nie będziesz żałować. Bezbłędne wykończenie, bardzo wygodne i jędrne na uchu. Gratulacje BlitzWolf i Bangood za jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    La verdad que he quedado totalmente impresionado, una calidad muy buena y aparte enfocado a los gamers de móvil, muy chulos y con muchos detalles, me encanta

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Dźwięk jest bardzo, ale bardzo dobry, nawet grany głównie, jeśli zakup vc nie będzie żałował, polecenia są łatwe, bateria słuchawek trwa bardzo długo i są bardzo wytrzymałe, są bardzo wytrzymałe, Nie polecam do ćwiczeń fizycznych, są trochę za duże, przybyły w 14 dni z rzędu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Produkt przyszedł dobrze, bardzo dobry, jakość dźwięku jest bardzo dobra, a także wysoka głośność! Opóźnij minimalny po aktywacji trybu gracza, a następnie jest to zatwierdzone w mojej wizji!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 824
    • Ft6 548
    • Ft10 807
    • Ft12 772
    • Ft8 320
    • Ft9 496
    • Ft7 203
    • Ft14 410
    • Ft5 566
    • Ft4 547