Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa idealnie. Spokojnie w uchu nie spadają. Bardzo dobra jakość dźwięku i tryb gry opóźnienie wynosi 0 i bateria jest dobra. Rgb po kilku mrugnięciach nie są synchronizowane, ale nie wiem, czy to powinno się zdarzyć, ale nie obchodzi mnie to, bo mogę je wyłączyć.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Świetne słuchawki. Jakość jest doskonała. Dźwięk jest potężny, bas jest tam. Ładunek trwa bardzo długo. Świecą ładnymi kolorami. W uszach siedzi wygodnie. Jakość jest najlepsza. Połącz się z telefonem. Uwielbiam te słuchawki! Polecane przy zakupie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Niesamowita słuchawka, niesamowita gotowość. Możesz wyłączyć diodę LED po bokach, naciśnij 6 sekund przycisk uniwersalny. W tej cenie nigdzie nie można kupić tak dużej pojemności baterii!!! 2 * 200mAh!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Zamówienie dotarło szybko i bez opłat celnych, zostało wysłane tylko w plastikowej torbie, ale pudełka Blitzwolf są odporne i dotarły nienaruszone. Telefon jest piękny, ma światła, a dźwięk jest głośny i nie zniekształca ani nie wydaje żadnego dźwięku, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    ..bardzo akustyczny jak na ten kształt jeśli chcesz....nie ma wydajności Xiaomi... Ale nie chcemy tego wszystkiego dla siebie. Bardzo szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo dobre słuchawki. Przyszedł szybko, tylko z rosyjskimi problemami pocztowymi, jak zawsze. Jeździliśmy po mieście przez dwa tygodnie. Dźwięk jest dobry, przy pełnej głośności uszy nie mogą znieść zadowolenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Niesamowicie Naprawdę niesamowite brzmienie ★★★★★ Szybka dostawa w Indie '

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Idealny przedmiot. Tyle mocy w moim uchu. Idealne oświetlenie basowe i RGB Bateria długotrwała do 16 godzin ciągłej muzyki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Po prostu pokochałem je przybył tydzień przed terminem zamówiłem je 11 listopada i dotarłem do Meksyku 2 grudnia. Brzmią bardzo dobrze Jestem bardzo zadowolony z zakupu Polecam 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Ładny dźwięk i stabilny dla ucha.I kiedyś mieć FYE2 od Blitzwolf, ale myślę, że są lepsze podczas ćwiczeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$20.99
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$11.99
    • US$39.99
    • US$55.99
    • US$7.29
    • US$16.99
    • US$83.99