Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(109)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(109)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/04/2021

    Świetny produkt, jaki słodki zamek! To działa naprawdę dobrze, instrukcje były proste i jasne i świetnie się spisało, rozpoznając moje odciski palców z różnych palców, można zapisać do 20 odcisków palców. Nie akceptuje niczego innego, więc jest też bezpieczny! Jest to z kablem do ładowania, którego nie muszę używać, ponieważ bateria działa przez ROK, więc nie ma potrzeby! :) I przeczytaj instrukcje, nie są za długie. Tylko dużo opcji językowych. Do tego 12 miesięcy gwarancji i oczywiście śledzi twoje zamówienie. To też przyszło dość szybko. A jeśli chodzi o rozmiar, moje ręce są dość małe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Φαίνεται στιβαρό. Ο αισθητήρας έχει γρήγορη απόκριση απλά αν δε βάλεις τέλεια το δάχτυλο δεν ανοίγει αμέσως. Πολύ εύκολες και οι οδηγίες χρήσης. Μένει να φανεί αν έχει όντως 1 χρόνο αναμονή η μπαταρία. Φορτισε γρήγορα πάντως τη 1η φορά!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Pedido el 9 de abril y recibido el 10 de mayo; tardaron 31 días en llegar a Piura, Perú. Bien empaquetados, los productos llegaron sin ningún daño. Se siente buena calidad de materiales pero un poco pequeños. Recomendado, pero tener en cuenta el tamaño.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość i bardzo wytrzymała. Działa idealnie, a czujnik jest szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Ten zamek jest bardzo solidny, trwały materiał, łatwy w konfiguracji i użyciu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Bardzo dobry produkt, wart każdego centa zapłaconego w tym zamku... Używam go na siłowni i to ratuje mi życie Kto kupi, nie będzie żałował *------*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Przyszedł dzisiaj, działa dobrze, użyję go na mojej szafce w pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Obudowa jest bardzo wytrzymała, a odblokowanie odcisków palców jest czułe. Bardzo tanio. Złącze Micro USB jest odsłonięte, więc wątpliwe, czy jest OK do użytku na zewnątrz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, bardzo wytrzymała. Działa doskonale i szybko czujnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Bardzo miły facet, bardzo dobry, który przyjechał w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 100
    • Ft5 082
    • Ft27 044
    • Ft6 601
    • Ft3 265
    • Ft10 529
    • Ft7 262
    • Ft4 718
    • Ft10 529
    • Ft19 810