Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(161)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(161)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2022

    Купил за 12.7$. Посылка была отправлена быстро с треком RU..NL, но по пути задержалась где то на месяц, в результате я ее получил через 57 дней. Упаковка - как всегда у бангуд, тонкий пакет, но как ни странно коробка не помята. Все новое, работает хорошо, соответствует описанию.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    It arrived quickly. Surprisingly, the package did not have a single hit. Usually the boxes arrive with blows. The device is very good. I have already tried it. Do not try to insert old batteries, it will not work. When the batteries weaken, a red indicator appears on the lid of the device. Another good thing is that, inside the device, where the bottle is screwed, there is a protective rubber that covers the battery cover. I will definitely buy another one, which also makes foam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Jak przyzwyczailiśmy się do Blitzwolf bardzo dobrze zapakowane. Produkt wypełnia to, co napisali. Cieszę się, że ta cena zdecydowanie się opłaci. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Blitzwolf rozwija się w bardzo dobry sposób w moim punkcie widzenia, ponieważ po zakupie kilku produktów ich firmy zobaczyłem, że jakość jest wysoka i dbali o swoich klientów. Ich standardy są doskonałe, więc produkt ten jest zgodny z powyższą opinią. Podoba mi się, że działa świetnie i długo szukałam produktu, którego nie trzeba było mieszać mydła. Uderza w Blitzwolfa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Pod każdym względem zasługuje na ocenę 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Perfekcyjna, bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Dostarczone w ciągu 2 tygodni. Produkt zgodny z opisem. Dodam nową recenzję, kiedy ją przetestuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Tökéletes! Jobb mint a szappanhab adagolók! Nem fog beázni. Jól szigetelt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Używam go od kilku tygodni i jest idealny! Działa z każdym mydłem w płynie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Super produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Really great and awesome product! It's the second dispenser I bought! Definitely recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$32.19
    • US$26.99
    • US$23.09
    • US$33.34
    • US$15.00
    • US$18.39
    • US$20.78
    • US$21.95
    • US$30.03
    • US$26.99
    • US$32.99
    • US$22.99
    • US$14.99
    • US$25.99
    • US$25.09
    • US$26.55
    • US$11.54