Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(402)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(402)
    • 5 Star(377)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2020

    Gyorsan és éppségben megérkezett. Tökéletesen teszi a dolgát! Vízzel kell keverni a folyékony szappant, különben nem jön ki, így viszont duplán takarékos. A régi szappanadagoló annyit nyomott egyszerre a tenyerembe, hogy megértem lemosni, hát még a gyerekek! Ez habosítja, nem tólja túl, király!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Doskonały produkt. Baterie są z tyłu - gdzie powinny być - a nie na dole, więc bateria nigdy nie będzie mokra - to jest bardzo dobre! Pojemnik na mydło jest łatwy do usunięcia i napełniania. Do tego doda idealną ilość piany. Szybkość działania płynu wynosi dla mnie: 2/3 wody i 1/3 mydła w płynie - tak jak napisano w opisie. Btw, radzę najpierw przeczytać małą instrukcję obsługi, ponieważ po pierwszym użyciu, wymaga trochę dawki, aby piana była potrzebna do wypełnienia rury od dołu do góry. Maksymalnie 10 pustych dawek, a po podaniu piany nieustannie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Na początku byłam bardzo rozczarowana, bo to nie zadziałało. Postanowiłem zrobić kilka sztuczek (zmień baterie, zmień proporcję wody i mydła) i nagle to się udało! Należy uważać na mieszanie: należy wymieszać 4 części wody z 1 częścią mydła, pozostawiając jednocześnie około 20% pustej objętości (powietrze) w pojemniku (patrz załączone zdjęcia).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    To dobry produkt, z mocnym silnikiem, daje idealną ilość piany w ciągu 1 sekundy. Zmieszałem zwykłe mydło w płynie z połową wody i użyłem go. To nie spowodowało żadnych problemów. To odpowiedni rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Działa bardzo dobrze i szybko przybył Odpowiednia ilość piany do włożenia do ręki Idealny produkt Rozcieńczyłam mydło w płynie 1 do 1 Musi być dobrze i pięknie Wciśnij lewą rękę każdego z nich do ręki Idealne dopasowanie Rozcieńczyłem drugą połowę 1 do 1 Dziękuję Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Bezbłędnie działający, wysokiej jakości materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Opakowania były trochę napięte, ale wszystko jest w porządku. Jak zawsze, Blitzwolf ma elegancki design w sprytnym projekcie. Mydło należy rozcieńczyć wodą, aby urządzenie działało. Dla mnie maksimum satysfakcji i mogę tylko polecić ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Product as description. Tested ok working as expected. Waited a very long time to receive the product due to logistics. Good quality Recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Pudełko było trochę szorstkie, ale produkt działa i tego się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Funkcjonalny, ale z jakiegoś powodu daje bardzo małą ilość mydła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 827
    • Ft4 457
    • Ft4 138
    • Ft8 091
    • Ft8 916
    • Ft8 598
    • Ft8 916
    • Ft7 356
    • Ft7 642
    • Ft2 204
    • Ft3 820
    • Ft4 457
    • Ft5 094
    • Ft4 457
    • Ft15 081
    • Ft8 279
    • Ft5 412
    • Ft8 846