Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Pozytywny: + „głowe" są wykonane z metalu i czują się naprawdę wysokiej jakości + Kabel jest spleciony i elastyczny Neutralne: • Kabel ma dokładnie 1,80 m (6 stóp). Jak w reklamie Nie: - Pasuję za ciasny jak na mój gust. Za każdym razem, gdy łączę się z telefonem, czuję się za ciasno. Mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej Dobry kabel za dobrą cenę. Nie ma tu zbyt wiele do powiedzenia. To kabel USB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Bardzo dobry, kabel obsługuje doskonałe obciążenie, utrzymuje szybkie ładowanie mobilne 25W. Jest giętki i wygląda dobrze wytrzymałość.... Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Mindkét szín minőségi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    igazi jó minőség! ajánlom mindenkinek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Cable de gran calidad, está mallado, se ve nada más abrirlo que es muy bueno. Carga rápido con Samsung. Cable Recomendable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Ładny mocny kabel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Dzięki, jak zawsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Bardzo dobry kabel, za bardzo mi się podobał. Jest lepszy niż czerwoni Blitzwolf w finale. Naprawdę działa w 100w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    I bought two cables for the charging station. quality cables, fast charging , the material is the correct one. definitely recommend this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,147
    • Ft2,795
    • Ft5,810
    • Ft2,733
    • Ft4,443
    • Ft2,173
    • Ft6,526
    • Ft14,298
    • Ft4,785
    • Ft5,469
    • Ft2,484
    • Ft6,836
    • Ft5,127
    • Ft3,417
    • Ft5,469
    • Ft6,836
    • Ft11,624
    • Ft20,515