Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(130)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(130)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Pozytywny: + „głowe" są wykonane z metalu i czują się naprawdę wysokiej jakości + Kabel jest spleciony i elastyczny Neutralne: • Kabel ma dokładnie 1,80 m (6 stóp). Jak w reklamie Nie: - Pasuję za ciasny jak na mój gust. Za każdym razem, gdy łączę się z telefonem, czuję się za ciasno. Mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej Dobry kabel za dobrą cenę. Nie ma tu zbyt wiele do powiedzenia. To kabel USB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Bardzo dobry, kabel obsługuje doskonałe obciążenie, utrzymuje szybkie ładowanie mobilne 25W. Jest giętki i wygląda dobrze wytrzymałość.... Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dokładnie tak jak w reklamie. Działa dobrze z najnowszymi Samsung S20 i S21.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Produkt jest doskonały, naprawdę obiecuje. Kupiłem 2 produkty Blitzwolf, myślę, że powinny być dostarczane razem, w końcu są z tej samej firmy i sklepu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • adiVIP4
    HU
    24/10/2021

    Wygląda na bardzo trwałe na pierwszy rzut oka, zdolne do szybkiego ładowania. Mam nadzieję, że to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Dobra jakość, kabel jest miękki i nie za gruby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Wybrałem ten kabel ze względu na Blitzwolfa, jak ufam tej marce!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Mindkét szín minőségi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    igazi jó minőség! ajánlom mindenkinek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Cable de gran calidad, está mallado, se ve nada más abrirlo que es muy bueno. Carga rápido con Samsung. Cable Recomendable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 851
    • Ft3 980
    • Ft3 183
    • Ft4 976
    • Ft2 320
    • Ft2 652
    • Ft1 988
    • Ft2 297
    • Ft2 652
    • Ft9 623