Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(323)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(323)
    • 5 Star(307)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Her yerinden kalite akıyor. Güçlü ve şarjı çok dayanıyor. Birinci seviye bile kasları yeterli titretiyor. 20. seviye bir kaç saniye deneyebildim, profesyonel güç veriyor. 20. seviyede elden kurtulmuyor, iyi tutuşu var, bakınız foto. Aparatlar kaliteli, kolay ve sağlam takılıyor. En latta açma kapama düğmesi var (foto), açınca yeşil ışığı yanıyor. Dokunmatiği ile başlatma ve hız seçeneği var. Sağ üstteki 06 sayısını ise anlamadım, şarj ile alakalı sanırım. Dört kişi denedik gayet başarılı bulduk. Kargo 6. gün İstanbul, 11. gün elimde. 58 lira PTT aldı, "Tariff Insurance" işaretli ödediğimden 58 lirayı geri alacağım. Şarjı 15 dakkalık zayıf aletlerden almayın, bu gerçekten iyi. Blitzwolf kalitesi konuştu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Bardzo się cieszę z zakupu tego pistoletu do masażu Blitzwolf. Użyję dużo na i na klientów. Nie pozostawia nic do życzenia w żadnej z innych znanych i bardzo drogich marek. Możesz kupić bez obaw, broń jest taka sama jak na zdjęciu sprzedaży. Gratuluję Blitzwolfowi tego hitowego produktu 👏👏👏. Jeśli chodzi o dostarczenie 100% zaufania zakupu w Banggood 20 dni od daty zakupu do dostawy. Nie byłem opodatkowany i wszystko było w porządku. To mój trzeci zakup w Banggood i od tego czasu nic poza radością. Dziękuję i upewnij się, że kupię więcej produktów z Blitzwolf i Banggood. W Marlon

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Wow. I'm surprised by how good this gun actually is. Firstly, it's very stable and it's super easy to use. Secondly, it came pre-charged so I didn't have to wait for it to charge which is fantastic. What else shocked me is how fast it was delivered. In just 17 days it arrived and I couldn't be any happier about this product. I highly recommend this 11/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Mieszkam w Niemczech, zamówiona 9 kwietnia, otrzymana 21 kwietnia. Masażysta czuje bardzo wysoką jakość budowy i jest potężny. Myślę, że cena jest bardzo wysoka, powinna wynosić maksymalnie 35 euro po zniżkach. Jestem dużym facetem, wibracje wchodzą głęboko w mięśnie. Jest wiele przywiązań, ale czuję, że tylko 1 lub 2 jest przydatne przy robieniu siebie. Dla pleców lub kręgosłupa musisz poprosić innych o pomoc, aby zrobili to na tobie. Wszystkie produkty Blitzwolf, które posiadam, zadowalały mnie. Gorąco polecam ten masażer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    ...bardzo dobra maszyna do masażu... Z znanej firmy... .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... .. Bardzo dobrej jakości materiały i design... ... /Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Ładna torba, której się nie spodziewałem. Pistolet do masażu jest solidny, ale nie za ciężki. Przewidziałem więcej wibracji, gdy ją włączyłem, więc było to miłe zaskoczenie, że był jakoś stłumiony i większość idzie do punktu masażu, gdzie powinien. Jak na razie jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    I also work as a masseur, so I’ve longed for a gun like this. Reliable and strong. You can work with him well. Compared to more expensive pistols, they cost half as much, even though they know as much as they do.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Jest bardzo wyjątkowym produktem i ma ofertę $٦٠, mocny masaż, dobrą baterię, słodką, szybką obecność z gościem w ciągu tygodnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BenVIP3
    AU
    19/06/2021

    Cicha i mocna, polecana, Jest z europejską wtyczką, a skrzynia z nośnikiem trzyma wszystko. Używam go przez około godzinę z różnych załączników, bardzo zadowolony z tego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Zamówiłam bajeczny produkt dnia 04.06.2021 dnia 10.06.2021 dostarczone przez Aras ładunek do Istambułu Nie próbowałam produktu, ale wygląda bardzo dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft10 207
    • Ft18 940
    • Ft31 357
    • Ft12 310
    • Ft17 863
    • Ft11 666
    • Ft16 379
    • Ft11 666
    • Ft18 229
    • Ft15 312
    • Ft13 888
    • Ft14 157
    • Ft15 312
    • Ft3 785
    • Ft14 583
    • Ft8 748
    • Ft15 782
    • Ft6 627