Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie i działa zgodnie z oczekiwaniami. Istnieje wiele sposobów, aby zamontować wentylator i jakość jest naprawdę dobra, jak oczekiwano od Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    ventilador bem pequeno, portátil e bem feito. tem 3 velocidades, mas a primeira é muito fraca. acho que a inclinação das lâminas é pouco eficiente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Można go umieścić praktycznie wszędzie. Idealny wybór dla kogoś, kto szuka mniejszego wentylatora pulpitu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Ładny, przenośny, działa świetnie, vfm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    jakość. Już drugi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DIMVIP3
    SK
    17/08/2021

    Pierwsze wrażenie jest pozytywne. Brakuje mi funkcji oscylowania...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Ten wentylator okazał się dobry. Posiada elastyczne wsparcie, jak na stronie produktu, i to pozwoliło mi używać go do różnych celów, zwłaszcza z jego trzema różnymi ustawieniami przepływu powietrza. (wszystkie z nich są przydatne, a maksimum naprawdę dmucha!). Jestem z tego zadowolony. I nie zajęło to długo, aby dotrzeć do Wielkiej Brytanii, więc jeszcze raz, dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Element jest zgodny z opisem. Mechanizm trzymania jest trochę słaby, a plastik jest raczej niskiej jakości, ale spełnia swoje zadanie. Dzieciak na tylnym siedzeniu nie ma nic przeciwko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Świetny obrotowy wentylator, może być lekko silny, co wystarczy na moje biurko w domu / biurze. Kompaktowy, składany i bardzo łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Jest to bardzo małe i nie Pampero, ale jeśli wybierzesz odległość dobrze to będzie w wielkim ogniu. Cisza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.40
    • US$18.48
    • US$66.98
    • US$21.93
    • US$31.17
    • US$43.88
    • US$40.43
    • US$66.98
    • US$31.17
    • US$26.55
    • US$13.85
    • US$16.99
    • US$16.09
    • US$15.00
    • US$32.99
    • US$33.34
    • US$28.99
    • US$26.55