Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(238)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(238)
    • 5 Star(224)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2022

    Kupiłem dwa kawałki. Przyszli szybciej niż oczekiwano termin dostawy (w ciągu 12 dni przyszły z czeskiego magazynu). Pudełka były razem w worku i jeden został trafiony. Na szczęście, produkt był w porządku. Bardzo ładnie i cicho, zwłaszcza w pierwszym biegu. Jakość materiałów nie jest wielka, ale za swój koszt jest zdecydowanie vfm. To działa, kiedy się ładuje. To nie obejmuje ładowarki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    ... Przyszło wystarczająco szybko i bez uszkodzeń. Ze względu na dobre opakowanie!!!! ... To już drugi raz, a ona radziła sobie całkiem nieźle ostatniego lata... Bateria nie naładowała się łatwo za pierwszym razem. Ale mam nadzieję, że dobrze mu pójdzie w najbliższych dniach... ...jej autonomia nie jest zgodna z opisem. ..wszystkie inne zgodnie z opisem produktu.. ... Dobrej jakości materiały i wzornictwo. .. Nie upuść tego. Łatwo jest złamać podstawę podparcia baterii wewnętrznie... I wymaga operacji...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Kolejna świetna opcja od Blitzwolf! Jest trochę mniejszy niż F1 i ma mniej opcji prędkości wiatru, ale jest bardziej kompaktowy, jeśli podróżujesz! Dobry wybór i na plażę w lecie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Jest to bardzo wydajna mobilna zabawa. Bardzo dobre opakowanie. (ang.) /Cztery poziomy wiatru. Stosunkowo cichy na niskim poziomie wiatru. Możesz go nosić ze sobą w plecaku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Dobry wiatrak, cicha jazda. 4 niebieskie diody LED wskazują poszczególne tryby. Działa tylko na akumulatorze, a także przy zasilaniu z sieci (następnie również ładuje akumulator).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Zamówienie przyszło szybko przez kuriera. Testy działają tak, jak powinny. Jestem bardzo zadowolony z towarów i bardzo go polecam. Lato się zbliża.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Bardzo szybka dostawa, działa bardzo dobrze, zarówno akumulator i podłączony. Daje wystarczającą moc dla zmniejszonego rozmiaru i nie wydaje dźwięku. - Dobrze się składa. Rekomendowany zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Jest tu szybko, całkowicie spełnia standardy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Wygląda na bardzo dobrego fana. Ma różne prędkości i doskonały rozmiar do łatwego transportu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • adrVIP3
    SK
    13/04/2022

    Wszystko, jak w opisie....jakościowe wykończenie.... Wszystko jest sztywne i stałe, kontrola wentylatora + zdalne... Polecam... Transport do Słowacji z Czech...3 dni....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$17.99
    • US$34.99
    • US$23.09
    • US$19.62
    • US$38.10
    • US$19.62
    • US$18.47
    • US$15.00
    • US$18.48
    • US$22.28
    • US$45.03
    • US$15.00
    • US$18.99
    • US$18.47
    • US$39.99