Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2020

    Testowałem produkt już od dnia i nie znaleziono żadnych poważnych problemów. Być może tylko trochę chwiejenia konstrukcji, podczas pisania na tacce klawiaturowej, nawet gdy upewnia się, że powierzchnia jest wyrównana ze stołem biurka. I jeszcze jedną drobną kwestią było to, że miało być 10 śrubek płaskich i 6 okrągłych śrubek do mocowania tacy klawiaturowej. Ale dwa zostały podłączone, więc było to 11 śrubek płaskich i 5 śrubek na głowie (patrz rysunek z podmienionymi śrubami). Ale pomimo tego, prezentuje doskonały stosunek jakości do ceny, i mam wiele dobrego do powiedzenia na temat obsługi klienta, na wiele pytań, na które odpowiedzi i dość szybkie dostarczenie produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Nie dotarł w jednym kawałku. Góra biurka jest z marnego MDF (15mm) i wszystkie 7 śrub wyciągnięto po przybyciu. Musiałem go przykręcić w dokładnie tym samym miejscu, inaczej taca z klawiaturą się nie ustawi. Po nałożeniu na biurko, te śruby nie muszą utrzymywać dużego napięcia, więc jest ok, jeśli pamiętaj, aby nie podnosić go za górę podczas przesuwania. Metalowa rama wygląda na to, że wytrzyma ponad 30 kilo, ale wydaje mi się, że siłownik liniowy przegrzeje się. Dałbym 5 startów, gdyby górą była sklejka zamiast MDF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    usb charger was on short circuit. it killed the ipad. who pays the service?

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Bardzo dobra konstrukcja i działa ładnie. Tylko problem, naprawdę ciężko zmieścić dwa monitory w podstawce. Obraz produktu pokazujący dwa monitory nie jest taki realistyczny, a może to zdjęcie z dwoma bardzo małymi monitorami 12in... Dla jednego dużego lub ogromnego monitora, choć podstawka jest idealna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Cena/wydajność góra. Dobrze spakowane pochodzą z magazynu CZ. Nie był skomplikowany w budowie (chociaż instrukcje są dość krótkie). Potrzeba około 10 sekund, żeby go całkowicie spalić. Dwa monitory na piedestale powinny być połączone ze sobą, w przeciwnym razie zbyt mocno się chwieją (ale także zależy od stóp monitorów). Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Naprawdę dobrej jakości produkt, porusza się płynnie, bardzo cicho. (Jednakże z podstawki klawiatury brakowało czarnej farby z niektórych części, musiałem ją ponownie pomalować.) Jeśli chcesz użyć 2 szerokich monitorów, lepiej kupić również podstawkę monitora (zakupiłem też dla jednego), w przeciwnym razie miejsce może nie wystarczyć na dwa oddzielne monitory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Spełniło moje oczekiwania. Bardzo dobry produkt, obsługuje jak 18Kilos ze starym imacem, blitzwolf screen ramię, Screen i laptop. W górę lub w dół trwa około 15 sekund. Naprawdę pomaga być bardziej aktywnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dobry gadżet dla tych, którzy chcą zmienić pracę z krzesła i stać. 4 gwiazdki tylko dlatego, że opakowanie produktu wydaje się nieadekwatne i jest wadliwe. Nadal muszę to jakoś naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Bardzo dobra jakość budowy, wytrzymała Zarządzanie kablami mogłoby być lepsze Niesamowita wartość dla ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 426
    • Ft41 526
    • Ft18 318
    • Ft18 318
    • Ft46 411
    • Ft7 936
    • Ft77 097
    • Ft61 069
    • Ft36 945
    • Ft28 679
    • Ft38 551
    • Ft25 742
    • Ft41 526
    • Ft181 990
    • Ft23 168
    • Ft29 922
    • Ft32 060
    • Ft48 854