Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2020

    Jest to mój pierwszy zakup na Banggood i bardzo zadowolony z doświadczenia. Otrzymałem biurko w dokładnie tydzień i pod wrażeniem jego jakości (użyłem droższego Varidesk) i faktu, że jest zasilany energią elektryczną! Nie wiem, czy jest ręczne sterowanie, jeśli mechanizm elektryczny zawodzi. Na biurku jest 18-miesięczna gwarancja i mam nadzieję, że nie będę musiała z niego korzystać. 🤞 Poniższe zdjęcie przedstawia dwa 23-calowe monitory obok siebie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dokładnie tak, jak opisano. Niezły konwerter.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Podoba mi się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Fast delivery, great quality, big working space for everything you need. Adjusting the table is pretty steady, nothing is falling off.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Got it in record time. Just received it today, a breeze to set up and works a treat. Fits nicely under the bed in my tiny apartment. Will definitely make working from home a lot easier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Bardzo dobry produkt, łatwy w instalacji i użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Szybka wysyłka, a recenzja jest obrazem.. (zadowolony)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Łatwy montaż, wygląda dobrze, naprawdę ładnie za cenę polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Bardzo szybka dostawa kolejnego wysokiej jakości produktu od Blitzwolf! Doskonałe opakowanie, łatwy montaż i robi to, na co miałem nadzieję. Najlepszy sposób, aby zamienić normalny stół w miejsce stojące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Działa płynnie i cicho. Idealne do „wfh" - praca w domu! Przyjechał po niecałym tygodniu z Polski do Szwecji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.27
    • US$126.27
    • US$16.99
    • US$120.99
    • US$61.59
    • US$46.99
    • US$25.91
    • US$34.55
    • US$149.99
    • US$119.99