Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2020

    Jestem podniecona, może być bardzo daleko. Dobre wykonanie! Szybko dostarczona, szybko przygotowana. Tylko 12 małych śrubek do naprawy półki klawiatury.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Wielka korzyść kosztowa. Mam 170 cm i to był idealny moment.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa, przydatna do codziennego użytku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Bardzo dobra jakość za tę cenę. Jest dość sztywny i wygodny, chyba że nie nabierzesz zbyt dużej siły podczas pracy na klawiaturze. Dla mnie, dziura do zatrzymania tabletu lub telefonu jest bezużyteczna, lepiej byłoby, gdyby była jakaś funkcja zarządzania kablami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Szybka wysyłka, duża stabilność na stole. Zobaczę, jak to działa w następnych dniach. Wygląda bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Niesamowite! Przy zakupie zwracaj uwagę na wymiary, miałem przed zakupem. Świetna sprawa, 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Prawdziwy superkomputer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Początkowo widziałem ten produkt na Amazon UK i prawie kupiłem go za 149 funtów. Postanowiłem zrobić zakupy i natknąłem się na ten, który wyglądał identycznie, ale o połowę tańszy. Czytałem recenzje, które były w większości pozytywne, więc zaryzykowałem, zamawiając je i cieszę się, że to zrobiłem. Produkt dotarł bardzo szybko, biorąc pod uwagę, że został wysłany z zagranicy. Zamówiłam w poniedziałek i dotarła w sobotę rano. Dotarł do dużego pudełka (16KG) i zawartość została zapakowana bardzo bezpiecznie, aby zapobiec uszkodzeniom. Było kilka instrukcji, które były bardzo łatwe do wykonania, minimalny czas jest potrzebny, aby to zbudować i możesz iść. Przedmiot jest o wiele większy, niż myślałem, ale w porządku. Wygodnie leży na nim mój pulpit i laptop z dodatkowym miejscem w razie potrzeby. Mechanizm pompy jest naprawdę łatwy w użyciu. Bez żadnego ciężaru na biurku podnosi się bez pomocy, ale wymaga lekkiej siły, aby wcisnąć w dół, jest odwrotnie, gdy dodajesz wagę do niego. Biurko schodzi bardzo łatwo, ale wymaga trochę pomocy, aby podnieść go za pomocą pompy. Szczerze polecam ten produkt, jest to o wiele tańsza alternatywa niż to, co widziałem w Wielkiej Brytanii, a jakość jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Hoooly sh*t, gotta say I did not believe that it would arrive in 4 days like that. Incredibly fast. The table is sturdy enough to hold my rig but no denial that there is still a little bit of wobbling, but I can live with that because it was so dang cheap, especifically for me, lucky buyer, $60. It had been in my wishlist since I saw it 6 months ago on Ebay. They delivered it unscathed without shipping fee although it is kinda heavy. My butt says thanks to it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Świetny produkt. Łatwy do podnoszenia i regulacji. Dostarczone w ciągu 10 dni. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$64.99
    • US$27.99
    • US$92.99
    • US$29.99
    • US$108.99
    • US$129.99
    • US$371.91
    • US$52.99
    • US$149.99
    • US$47.99
    • US$91.99
    • US$46.99
    • US$33.99
    • US$173.24
    • US$45.99
    • US$59.39
    • US$30.99