Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2020

    Jestem podniecona, może być bardzo daleko. Dobre wykonanie! Szybko dostarczona, szybko przygotowana. Tylko 12 małych śrubek do naprawy półki klawiatury.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Przepiszę to, bo to naturalny język. Towary są doskonałe i jak widać na audio, są opisane prawidłowo, ale ich słabością jest to, że są niestabilne na stole, zwłaszcza w przypadku pełnego otwarcia i są dość stabilne w przypadku pełnego zagięcia. Nadzieję na czas dostawy oszacowano na 7 do 15 dni, ale dopiero 2 dni później. Fantastyczne. Polecam go wszystkim, którzy pracują w domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Początkowo widziałem ten produkt na Amazon UK i prawie kupiłem go za 149 funtów. Postanowiłem zrobić zakupy i natknąłem się na ten, który wyglądał identycznie, ale o połowę tańszy. Czytałem recenzje, które były w większości pozytywne, więc zaryzykowałem, zamawiając je i cieszę się, że to zrobiłem. Produkt dotarł bardzo szybko, biorąc pod uwagę, że został wysłany z zagranicy. Zamówiłam w poniedziałek i dotarła w sobotę rano. Dotarł do dużego pudełka (16KG) i zawartość została zapakowana bardzo bezpiecznie, aby zapobiec uszkodzeniom. Było kilka instrukcji, które były bardzo łatwe do wykonania, minimalny czas jest potrzebny, aby to zbudować i możesz iść. Przedmiot jest o wiele większy, niż myślałem, ale w porządku. Wygodnie leży na nim mój pulpit i laptop z dodatkowym miejscem w razie potrzeby. Mechanizm pompy jest naprawdę łatwy w użyciu. Bez żadnego ciężaru na biurku podnosi się bez pomocy, ale wymaga lekkiej siły, aby wcisnąć w dół, jest odwrotnie, gdy dodajesz wagę do niego. Biurko schodzi bardzo łatwo, ale wymaga trochę pomocy, aby podnieść go za pomocą pompy. Szczerze polecam ten produkt, jest to o wiele tańsza alternatywa niż to, co widziałem w Wielkiej Brytanii, a jakość jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Hoooly sh*t, gotta say I did not believe that it would arrive in 4 days like that. Incredibly fast. The table is sturdy enough to hold my rig but no denial that there is still a little bit of wobbling, but I can live with that because it was so dang cheap, especifically for me, lucky buyer, $60. It had been in my wishlist since I saw it 6 months ago on Ebay. They delivered it unscathed without shipping fee although it is kinda heavy. My butt says thanks to it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Jest to szybkie i łatwe do zainstalowania. Wymaga jedynie mocowania obsługi klawiatury do podstawki głównej (12 śrub). Operacja jest bardzo płynna i trzyma się dobrze na każdym poziomie. Bez żadnego ciężaru na platformie, stojak będzie żył z własnej woli, gdy uchwyt będzie naciskany/ciągnięty. Z ustawieniem na moim zdjęciu muszę dodać trochę wysiłku, aby go podnieść z bardzo małym wysiłkiem, aby go ponownie upuścić. Zobaczycie też drewno pod stopami stojaka - to tylko po to, by stojak nie zaznaczył skórzanej skóry na moim biurku - uprzątnę to w przyszłości. Mój pierwszy dzień używania tego w pozycji podniesionej był dobrym doświadczeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa, przydatna do codziennego użytku

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Niesamowite! Przy zakupie zwracaj uwagę na wymiary, miałem przed zakupem. Świetna sprawa, 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Wielka korzyść kosztowa. Mam 170 cm i to był idealny moment.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Prawdziwy superkomputer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Szybka wysyłka, duża stabilność na stole. Zobaczę, jak to działa w następnych dniach. Wygląda bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 986
    • Ft41 978
    • Ft22 787
    • Ft44 976
    • Ft47 975
    • Ft20 987
    • Ft13 791
    • Ft44 976
    • Ft53 972
    • Ft17 689