Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2021

    Mów, co mówisz, pozwól mi mówić... Telefon jest świetny! BlitzWolf jest na wysokim poziomie, jak na kogoś, kto nosił słuchawki wielbłąda, które nie wytrzymały miesiąca, nie byłem opodatkowany. Dopiero przybył w dokładnie 26 dni od zakupu, kupił dzień 10/5 i przybył 26/05, bardzo dobrze zapakowany. Zaufajcie, chłopaki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Blitzwolf BW-ES7 (połączenie BW-ES1 i AKG Y15) Przede wszystkim, Słuchawki po prostu pojawiły się wcześniej, jak oczekiwano, zajęło to wszystkie 20 dni, aby dotrzeć, ale miało przyjść po miesiącu do mnie, nie mogę nawet narzekać, więc będę kontynuował zakupy w Banggood. Słuchawki przypominają mi połączenie starego modelu BW-ES1 i AKG Y15, którego używałem również w przeszłości, ponieważ zawsze potrzebowałem Słuchawek z kontrolą głośności. Dźwięk jest bardzo doskonały w porównaniu do innych słuchawek w tej klasie cenowej, moim zdaniem bas jest wystarczająco silny, nie za dużo i nie za mniej, co tworzy fantastyczną równowagę pomiędzy głębokimi i wysokimi. Na środku słuchawek znajduje się mały Multifunkcyjny-Control zintegrowany, który obejmuje Mikrofon, przycisk Play/Pauza oraz Volume Control - do zsuwania się i zjeżdżania. Dzięki kontroli głośności, można przesunąć się ponad do maksymalnej głośności i poniżej, aby całkowicie wyciszyć dźwięk, nigdy wcześniej nie miałem tego w słuchawkach. Nawet po godzinach słuchania muzyki, moje uszy czuły się świetnie z powodu „Optimized-In-Ear-Form", czego nie mogę powiedzieć o innych, takich jak słuchawki od Apple, Sennheiser, Sony itp. ... Znałam już produkty Blitzwolf wcześniej i nigdy mnie nie zawiedli, więc byłam pewna, że te słuchawki świetnie się spisują, ale nawet zwiększyły moje oczekiwania...to na pewno nie będzie mój ostatni produkt marki „Blitzwolf". Jeśli chcesz mieć dobre doświadczenie muzyczne z dobrym basem, zrównoważonym dźwiękiem i przyjaznym dla ucha materiałem na słuchawki... Kup te słuchawki, za taką cenę nie możesz zrobić wiele złego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Słuchawki same w sobie z materiału już cechuje jakość, przyciski są również jędrne i system ślizgowy objętości są praktycznie (uważam, bardziej trwałe niż zwykłe ). Guma tylko w dwóch środkach są dość miękkie plus pozostawić niepewnie trwałości ( komplement, Czy ergonomiczny ). Co do dźwięku, zrobiłem kilka testów; w poważnych sprawach nie są głośne lub bardziej silne są dobrze wyważone to oznacza, że poczujesz, że są obecne w najbardziej bez wpływu piosenkach, Ostre są, ale akcentowane i z pewnym „powietrze" audio Hi-Fi, które bardzo mnie cieszy, ponieważ może być wszechstronny zarówno w linkach, jak i w dobrej muzyce o odpowiedniej jakości strumieniowania. Nie czułem utajnienia ani deregulacji częstotliwości między lewą a prawą, a w końcu dzięki wyrównywaniu boomu pozwala na uzyskanie doskonałej jakości dźwięku dla niesamowicie taniego telefonu! Gratulacje dla BlizWolf! O wysyłce i przychodzi : W terminie, jeszcze szybciej w związku z tym, że z Brazylii, opakowania idą do surowej krytyki, ponieważ niechlujny system i dobrze niechlujny i wykonane całkowicie bez pudełek lub plastikowych bąbelków. Proszę, wyzdrowiej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu sprzedawca wysłał dość szybko przybył do mojego domu w zaledwie 16 dni, i nie byłem opodatkowany w mg. Podoba mi się telefon na pewno kupi więcej, 🥰😍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Ładne słuchawki. Dźwięk średni, trochę głuchy. Szum w uszach dobrze leży. Pępowina jest krótka. Dodatkowe karetki na planie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Słuchawki są świetne. Więc okaż uszy. Dźwięk jest dobry i czysty. Jeśli szukasz wysokiego poziomu basu. To nie są twoje słuchawki. Bass jest dobry, ale nie wow

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Fone muito bom, recomendo pelo preço. tem um bom grave e qualidade de som... levou 21 dias para chegar e veio tudo certo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Za pięć czy sześć dolców, szalony bas i brzmi idealnie. Pasuje idealnie do ucha i polecam! Mikrofon jest dobry, choć ledwo używany. WARTOŚĆ dla pieniędzy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Ładna słuchawka! Był w prostym opakowaniu, ale na pewno oryginalny. Dźwięk jest bardzo dobry! Posiada świetny bas, ale mikrofon jest w piszczy (jak i innych słuchawkach)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Słuchawki i mikrofon mają świetny dźwięk. Kurier komety błyskawiczny jak zwykle, dostawa przez Speedex w 24 godziny po przybyciu do Grecji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 616
    • Ft8 654
    • Ft11 692
    • Ft10 039
    • Ft8 654
    • Ft12 891
    • Ft12 891
    • Ft13 851
    • Ft10 039
    • Ft1 382