Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1988)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1988)
    • 5 Star(1846)
    • 4 Star(122)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2021

    Pierwszy raz zobaczyłem słuchawki z tego znaku i postanowiłem zaryzykować. Słuchawka idealnie mieści się w uchu i jest bardzo ładny. Szczegóły z tyłu myślałem, że będą bardziej widoczne i będą brzydkie, ale jest czarny z mocno zamkniętą szarością. Nic, co zepsuje estetykę. Dotarcie tu zajęło 22 dni od daty zakupu. Obie strony są tego samego rozmiaru, różnią się od tych, które mikrofon znajduje się najbliżej ust i jest złe w użyciu. Różnej wielkości gumki przyszły wybrać, który pasuje najlepiej i pod względem jakości dźwięku, uważam, że jest świetny. Używać w średniej objętości, ale jeśli trzeba założyć na łodygę to trzyma i nie piszczy ani nie hałasuje. Bardzo warto!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Słuchawki są w prostym opakowaniu. W zestawie ze słuchawkami mała instrukcja obsługi i wymienne ambulanse. Słuchawki pasują do opisu. Całkowita długość kabla wynosi około 1,2 m, aż do rozgałęzienia około 90 cm. Przycisk może kontrolować odtwarzanie muzyki (start, pauza, przejście do następnego lub poprzedniego utworu) i odbierać połączenia. Jest też mikrofon. Dźwięk słuchawek pasuje do ich ceny. Dźwięk przytłumiony, nasmarowany. Dobrze jest siedzieć w uszach, świetnie dźwiękoszczelne. W sumie, dobre słuchawki za taką cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Wow. This is awesome .. I already used BlitzWolf BW BTS3, ES2. This is cheaper than them. Best sound quality, bass. I really like it. ලංකාවේ උන් ගනිල්ලා සුපිරිම sound quality . බොරු කියන්න ඕනි නැහැනෙ මෙ price එකට තියෙන සුපිරිම භාණ්ඩෙ මේක තමා .මොකද rs.3000 වගෙ අඩූ ගොඩක් earphone මන් බැලුව .ඒ අතරින් මේක සුපිරිම එකක් .bass එහෙම නම් කතා කරලා වැඩක් නෑ .මන් අවුරුදු ගාණක් Blitzwolf use කළා නිසා කියන්නෙ බඩු nam supiri. ඉහළින්ම කියනවා මුදලට වටිනා සුපිරි භාණ්ඩයක් .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Kolejny świetny dodatek do telefonu z naszej ulubionej firmy, Blitzwolf. Lekkie słuchawki idealnie pasują do uszu. Jakość dźwięku jest czysta i głośna z dobrą równowagą w połowie, wzlotach i niskiej częstotliwości. Sznur i słuchawki douszne są przyzwoite jak na cenę. Wbudowany mikrofon i przycisk sterowania działają doskonale. Testowałem BW-ES3 na odtwarzaczu mp3 i telefonie, jak widzicie na zdjęciach poniżej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Kupuję słuchawki po raz drugi, cechy nie różnią się od poprzednich. Pakiet zawiera małą instrukcję obsługi i ambulanse zastępcze. Całkowita długość kabla wynosi około 1,2 m, aż do rozgałęzienia około 90 cm. Przycisk może kontrolować odtwarzanie muzyki (start, pauza, przejście do następnego lub poprzedniego utworu) i odbierać połączenia. Jest też mikrofon. Dźwięk odpowiada cenie słuchawek. Dźwięk przytłumiony, nasmarowany. Szum w uszach dobrze leży, doskonałe dźwiękoszczelne. W sumie, dobre słuchawki za taką cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Zawsze lubię markę BlitzWolf, bo nigdy mnie nie zawiedli. Nie jestem pewien. Słuchawki brzmią tak dobrze, a jakość jest ponad to, co mogę sobie wyobrazić za cenę. Ładnie zapakowane i opakowane, wraz z kilkoma zapasowymi gumowymi słuchawkami (różnymi rozmiarami) i małą instrukcją obsługi. Działa jak w reklamie. 5/5!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Rany, moje oczekiwania były wysokie, kiedy przyszedł telefon, po prostu je potwierdziłem! Bardzo dobrze, doskonały dźwięk i wykończenie. Nagrywaj głośne dźwięki i dźwięk miły do słuchania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Produkt przyszedł dobrze zapakowany, i zajęło 16 dni, aby dostarczyć, znalazł szybko, zacznę go używać już teraz, wielki zakup, jak zawsze jest z produktów Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dźwięk jest bardzo dobry, materiały są odporne plus No Premium, doskonały stosunek kosztów do korzyści.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Dzień dobry wszystkim. Słuchawki przyszły wystarczająco szybko. Jakieś kilka tygodni. Ich pieniądze są warte. Bardzo wygodne, uszy dobrze leżą. Brzmi świetnie jak na takie słuchawki. Jako słuchawki, wszystko działa idealnie. Radzę ci kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 868
    • Ft7 868
    • Ft9 788
    • Ft9 685
    • Ft13 318
    • Ft11 198
    • Ft2 722
    • Ft11 501
    • Ft18 879
    • Ft6 657
    • Ft7 690
    • Ft11 804
    • Ft10 136
    • Ft8 737
    • Ft20 626
    • Ft13 015
    • Ft13 984
    • Ft15 637