Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2021

    To uniwersalne wsparcie, ale najlepiej radzi sobie z tabletami. Używam go z laptopem, mój laptop jest trochę gruby, więc nie jest to całkiem idealne w tym nośniku, ale jestem pewien, że z nowoczesnych laptopów jest to więcej niż w porządku. Doskonałe materiały i wykończenia. Wartość w stosunku do ceny jest dobra. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Produkt z dobrym wykończeniem i dobrej jakości. To dziwne, że nie jest w 100% metal ma części, które są nadal plastikowe. Bardziej ogólnie jest i będzie bardzo pomocny. Przesyłka przyszła cała posiniaczona i lekko rozdarta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Dostawa była bardzo szybka, tylko 12 dni do Grecji. Sam produkt jest głównym elementem solidnego aluminium. Bardzo wygodna i lekka baza komputerowa. Spełni twoje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Zamówiony 23 września, a otrzymany 14 października w Piura Peru, dotarł w 22 dni. Pudełko dotarło zmiażdżone, ale produkt w idealnym stanie. Materiał wygląda jak aluminium, daje poczucie niskiej odporności na wstrząsy, ale działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Zamówione 22 września, a otrzymane 13 października, dotarcie do Piura w Peru zajęło 22 dni. Dobrze zapakowane, kilka guzków w pudełku, ale produkt w dobrym stanie. Wykonany z aluminium, lekki, nie czuje dużej odporności na wstrząsy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Jak opisano. Pod wrażeniem jakości budowy! Blitzwolf nie zawodzi mnie przez większość czasu. Co więcej, z Chin do Grecji przybył naprawdę szybko. To trwało tylko 7 dni! Zwykle większość dostaw trwa miesiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Całkiem przydatne, lekkie i kompaktowe. Pozwalając zabrać go do innych miejsc. Ułatwia cyrkulację powietrza, zapobiegając za bardzo gorącym zeszyciem. Przybył dość szybko, 11 dni po pojawieniu się jako „obiekt posted", prawdopodobnie w sumie około 20 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Świetny produkt, stabilny i wartościowy z miłą, miękką torbą na wierzchu Niestety opakowanie wyglądało na trochę zajęte po przyjeździe i było już w połowie otwarte, ale produkt był nieuszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Produkt jest nawet dobry, ale, przyszedł bardzo słabo zapakowany! Produkt jest nawet dobry, ale przyszedł bardzo słabo zapakowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Paczka była uszkodzona, ale wszystko było nienaruszone trzyma mój laptop w pionie i jest bardzo stabilny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 432
    • Ft4 714
    • Ft18 552
    • Ft7 608
    • Ft15 722
    • Ft27 673
    • Ft9 432
    • Ft7 608
    • Ft7 230
    • Ft3 991