Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2021

    To uniwersalne wsparcie, ale najlepiej radzi sobie z tabletami. Używam go z laptopem, mój laptop jest trochę gruby, więc nie jest to całkiem idealne w tym nośniku, ale jestem pewien, że z nowoczesnych laptopów jest to więcej niż w porządku. Doskonałe materiały i wykończenia. Wartość w stosunku do ceny jest dobra. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Podnośnik do laptopa nie jest najtańszy ani najpiękniejszy, ale doskonale spełnia swoją funkcję i wygląda dość solidnie. (Chociaż na laptopa używam go, może być trochę za duży). Wybrałem ten artykuł, ponieważ jest to marka, że mam już wiele urządzeń i, jak na mój gust, ma bardzo akceptowalny stosunek jakości do ceny. Jeszcze jedna rzecz, która przemawia za tym: weź ze sobą pokrowiec, do mojej pracy jest bardzo wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Towary zakupione w Banggood i dostarczone bardzo szybko do miejsca znajdującego się w Unii Europejskiej (UE), VAT i cła zostały uwzględnione w ich cenach sprzedaży, więc nie muszę płacić dodatkowego podatku. Stojak jest bardziej odpowiedni dla mniejszych laptopów niż 17". Jestem zadowolony z produktów BlitzWolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Zamówiony 23 września, a otrzymany 14 października w Piura Peru, dotarł w 22 dni. Pudełko dotarło zmiażdżone, ale produkt w idealnym stanie. Materiał wygląda jak aluminium, daje poczucie niskiej odporności na wstrząsy, ale działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Zamówione 22 września, a otrzymane 13 października, dotarcie do Piura w Peru zajęło 22 dni. Dobrze zapakowane, kilka guzków w pudełku, ale produkt w dobrym stanie. Wykonany z aluminium, lekki, nie czuje dużej odporności na wstrząsy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Znakomity produkt i budowa. Utrzymuje laptopa solidnie na biurku, bez przesuwania się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Dotarły bardzo szybko, dobrze zapakowane, bardzo ładne, plastikowe i metalowe części, ale wyglądają na wytrzymałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Świetny produkt, stabilny i wartościowy z miłą, miękką torbą na wierzchu Niestety opakowanie wyglądało na trochę zajęte po przyjeździe i było już w połowie otwarte, ale produkt był nieuszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Produkt jest nawet dobry, ale, przyszedł bardzo słabo zapakowany! Produkt jest nawet dobry, ale przyszedł bardzo słabo zapakowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Paczka była uszkodzona, ale wszystko było nienaruszone trzyma mój laptop w pionie i jest bardzo stabilny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$31.99
    • US$82.99
    • US$69.99
    • US$25.99
    • US$19.79
    • US$46.19
    • US$19.99
    • US$46.99
    • US$20.88