Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Przygotowanie i transport bardzo szybko. Produkt dotknął mnie w tomboli za 0,01 euro lub 5 punktów BG, więc nie mogę narzekać na jego cenę 😁 Przybywam w kartonowym pudełku, kiedy je otwieram, uchwyt jest z workiem z grubej tkaniny, bardzo przyjemnym w dotyku. Podpórka wydaje się być wykonana z aluminium, z wbudowanymi, niepoślizgowymi gumowymi kołkami, ledwo wystającymi. Na początku muszę przyznać, że trudno było znaleźć sposób na rozmieszczenie zawiasów, które podnoszą system. Jest bardzo dobrze wykończony i jeśli nie wiesz jak to działa, nie widzisz połączeń dwóch elementów, po prostu oddzielasz system i składasz równolegle. Wtedy zrozumiałem, że wewnątrz widać związek między dwoma elementami, a kiedy rozciąga się tam, pojawia się stop, co sprawia, że można kilka skłonności. Zalety: Składane, kompaktowe i bardzo lekkie. Zalety: Jest tak składany i kompaktowy, że nie da to stabilności laptopowi z dużym ekranem, Chociaż nie miałem okazji tego spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Świetne rozwiązanie dla laptopa i tabletu Niska masa ciała Małe do przenoszenia Wysoka jakość budowy Przyszedł z torbą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Jakość materiałów. Wszystko na miejscu i regulowane. Tak jak w opisie. Zalecane. Inna rzecz do przypomnienia: bardzo szybka dostawa z magazynu CZ!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Very good. Worth the price. Solid materials, maintains the position and holds well the laptop. Perfect with 13 or 14 inches, the ones I tried. A nice detail is that it comes with a cool purse to store it while not in use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Wygląda ładnie i solidnie, maksymalny kąt jest prawie idealny dla mnie (około 40°), ponieważ chciałem użyć go jako podpórki, a obudowa tekstylna jest absolutna, ponieważ jest przenośna podstawka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Doskonały produkt i bardzo dobrze wykończony. Części Alfowe są plastikowe, ale ogólnie jest ładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Podoba mi się, trzyma ciężkie laptopy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Myślałem, że będzie szerszy, niż jest w rzeczywistości, jakkolwiek ładnie wygląda i solidnie, trzyma mój ciężki laptop do gier. Miło mieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Very good stand for laptop!! Recommended as it has small size and you can put it in your laptop case!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Doskonale działa z małym laptopem. Podnosi go tak, żeby sięgała do wysokości oczu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 707
    • Ft17 097
    • Ft17 463
    • Ft10 074
    • Ft7 936
    • Ft7 723
    • Ft8 852
    • Ft14 654
    • Ft12 822
    • Ft11 417
    • Ft9 738
    • Ft8 394
    • Ft9 402
    • Ft14 776
    • Ft8 058
    • Ft7 387
    • Ft9 158
    • Ft4 217