Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/08/2021

    Dobrze dla Digoo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    To działa bardzo dobrze! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Doskonały przedmiot i bardzo łatwy do skonfigurowania Wszystko co musiałem zrobić, to ustawić go na kanale Że chciałem go wstawić na pałkę i Resztę zrobi sam Jeśli szukasz innego sencera dla Twój system następnie polecam do Daj temu spróbować Jest to połączone z doskonałą serią z On Dostawca i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LACVIP3
    BR
    24/09/2021

    Ten czujnik szybko zużywa baterię w ciągu tygodnia. Mam dwa inne czujniki identyczne jak ten, którego baterie działają co najmniej dwa miesiące. Proszę o wymianę tego czujnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Dobry pomiar temperatury, wilgotność zajmuje trochę czasu, aby zarejestrować się poprawnie, głównie dlatego, że są one wypełnione żelem krzemionkowym, który ich zabija. Kompatybilny ze sterownikami marki Nexus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Dobry produkt; moja jedyna skarga jest taka, że nie ma własnego LCD, aby wyświetlić to, co mierzył, więc jest całkowicie bezużyteczny bez wyświetlacza BW-TM01.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Works great. Installed batteries and set to CH2 and registered signal from main unit Digoo DG-TH8380 to this remote, in this case CH2 and viola!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Ten model działa z moim Domoticzem!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Dostawa bardzo szybka , polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Działa dobrze, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$39.99
    • US$27.99
    • US$10.38
    • US$21.99
    • US$25.99
    • US$12.99
    • US$22.09
    • US$15.00
    • US$32.33
    • US$28.99
    • US$24.24
    • US$21.93
    • US$16.16
    • US$32.33
    • US$24.43
    • US$33.48
    • US$28.86