Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2020

    Hamarabb megjött, mint ígérték, hibátlan állapotban. Marha jó :) Gyerekek majd csak később kapják, de biztosan tetszeni fog nekik. A kinyomtatott képektől senki ne várjon akkora minőséget, de a célnak tökéletesen megfelel!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Ciekawy model kamery w cenie termodrukera, ujęcia nie są zbyt szczegółowe, ale ich rozdzielczość jest w każdym przypadku wyższa niż rozdzielczość druku, więc taśma wygląda na znośną, bateria i taśma wystarczą na kilka ujęć, Biuro może kupić tuzin więcej za 3 dolary

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dzieci mają dużo zabawy z nim i po trzech i pół roku zużyli tylko 70% oryginalnej rolki papieru. Jakość zdjęć przyzwoita. Jakość druku, nie jestem pewien, ale jest coraz gorsza. Nie do wielu opcji i zdjęcia, zrobić wideo, przegląd, recenzje druku, ustawienia regulacji są brakujące. W cenie zabawka jest dobra i całkiem atrakcyjne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Tak jak się spodziewałem. Jest z kartą SD i 5 rolkami papieru. Druk choć nie był tak dobry, ale całkiem dobry dla tego przedziału cenowego. Przeznaczony dla dzieci od 6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Miło polecam go wszystkim BlitzWolf® BW-DP1 Photo Printer 1920*1080 Kamera dla dzieci Wideo 58mm Thermal Instant Print Kids Camera Drukarka Urodzinowe prezenty świąteczne dla chłopców i dziewcząt z 32 GB TF Karta 32 GB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Arnaud
    FR
    25/11/2020

    Niezły produkt. Jakość druku jest dość niska, ale wystarczy dla dziecka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Nagyon gyors szállítás. Szuper termék, imádja a kisfiam. A nyomtatott kép is jobb mint vártam. Kiváló ajándék gyerekeknek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Świetny aparat zabawkowy, wyświetlacz lcd jest bardzo dobry, obiektyw jest mierny, ale można przesłać inne zdjęcia na kartę microSD (włączone) i je wydrukować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Bez większych wad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Dobrze, doskonale!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 430
    • Ft6 317
    • Ft5 053
    • Ft45 189
    • Ft14 850
    • Ft15 640
    • Ft18 421
    • Ft16 335
    • Ft49 360
    • Ft54 353